De drijfveren achter ons bedrijf

Om succesvol vastgoed te beheren, moet je creatief en slim omgaan met leegstand. Je moet kansen zien die niet voor de hand liggen, maar wel uiterst effectief zijn. Je moet buiten de gebaande paden willen denken. En vooral ook kúnnen denken en handelen.

Pas dan maak je het verschil ten opzichte van je concurrenten. Dit credo vertalen we in onze pay off: DENK RUIM. Met deze kreet benadrukken we dat leegstand vraagt om ruimdenkendheid. De belofte is natuurlijk ook een knipoog naar de ruimte in een leegstaand pand. Deze ruimte biedt haast net zoveel mogelijkheden als een blanco blad. Er is altijd een passende oplossing te vinden voor bescherming van een pand. Het leefgenot van beschermers en omwonenden wordt groter met onze oplossingen en ondernemers kunnen doorgroeien met hun bedrijf en een professionele uitstraling hebben tegen lage kosten.

We vinden altijd een oplossing

Dé Vastgoedbeschermer denkt ruim in zijn vak, en ziet daarom altijd wel een oplossing voor het pand. Wij onderscheiden ons al ruim 12 jaar door een proactieve houding, hoge kwaliteitsstandaarden en het feit dat wij altijd net een stapje meer doen. Met een gepassioneerde eigenwijze blik zijn wij Dé ervaren specialist in tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en herstructureringsprojecten in heel Nederland.

“Ik kan op ze rekenen, hoe grillig onze wensen ook zijn”, zegt één van onze opdrachtgevers. En daar zijn we trots op. De praktijk, daar gaat het om. Ons werk laat zich moeilijk in woorden vatten. Het is de beleving van samenwerken met Dé Vastgoedbeschermer die het hem doet. Ervaar het zelf.

Het laatste nieuws

De volgende berichten houden ons op dit moment bezig.

Kraken als statement tegen opkomend toerisme

Kraken als statement tegen opkomend toerisme

20 juni 2017

De woningnood is vaak de belangrijkste reden dat er wordt gekraakt. Uit protest tegen het groeiende toerisme in Amsterdam heeft een groep krakers afgelopen weekend een pand aan de Koninginneweg bezet. Ondanks dat er aangifte is gedaan door de eigenaar, moeten er eerst concrete plannen overlegd worden voordat de krakers uitgezet kunnen worden.

Lees het hele bericht

Drie succesvolle dagen op PROVADA 2017

Drie succesvolle dagen op PROVADA 2017

8 juni 2017

Met een tevreden gevoel kijken we terug op een zeer geslaagde deelname aan PROVADA 2017! In drie dagen werd de vastgoedbeurs bezocht door 24.197 bezoekers. Op onze stand hebben we veel bekende relaties en nieuwe contacten mogen ontvangen: voor advies, een praatje of een heerlijke koffie of smoothie gemaakt door onze barista.

Lees het hele bericht

Dagwinnaars Grijp de kraker

Dagwinnaars Grijp de kraker

31 mei 2017

Tijdens PROVADA 2017 worden de bezoekers van onze stand uitgedaagd voor ons beursspel 'Grijp de kraker'. In een grijpkast die u vast en zeker kent van de kermis liggen voornamelijk gele ballen, maar ook 6 zwarte ballen met het kraakteken. Lukt het om de zwarte bal te grijpen? Dan maakt de bezoeker kans op een echte Vastgoedbeschermer VR Bril. Iedere dag verloten we onder de deelnemers 5 brillen.

Lees het hele bericht

Ben je geïnteresseerd in oudere nieuwsberichten? Neem dan een duik in ons nieuwsarchief.

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit ervaren professionals die u graag helpen bij alle voorkomende vraagstukken. Hieronder stellen we een aantal van onze collega's aan u voor, dan leert u ons alvast kennen.

Corrina Verkou

Corrina Verkou

Operationeel Manager

088 636 00 00

Miranda Spies

Miranda Spies

Coördinator Bemiddeling

088 636 00 00

Wendy van Veen

Wendy van Veen

Coördinator Binnendienst

088 636 00 00

Oscar Meelhuysen

Oscar Meelhuysen

Coördinator Sales

088 636 00 00

Er werken natuurlijk nog veel meer mensen bij Dé Vastgoedbeschermer. Je ontmoet de rest op onze teampagina.

Over onze missie, visie en drijfveren

Lees alles over wat de mensen bij Dé Vastgoedbeschermer drijft

Missie en visie

Onze missie, passie en obsessie is het om mensen die waarde hechten aan kwaliteit van dienstverlening te verrassen met het aanbieden van de best mogelijke tijdelijke en structurele oplossingen voor leegstaand vastgoed.

Lees meer

Karakter

Elke organisatie vindt zichzelf lean, jong, dynamisch, professioneel en de beste. Wij onderscheiden ons op een andere manier. De volgende karaktereigenschappen zijn kenmerkend voor ons bedrijf. We hadden d'r zo nog tien op kunnen schrijven, maar bescheidenheid siert de mens nietwaar?

Lees meer

Kwaliteit

Dé Vastgoedbeschermer is niet gericht op kwantiteit maar op kwaliteit. Wij hebben een hekel aan een zesjescultuur en willen de beste zijn en blijven. Dit ziet, voelt en ervaart u in alles wat we doen. Daarnaast voldoen we aan alle geldende kwaliteitsstandaarden die er zijn:

Lees meer

Duurzaamheid

Duurzaamheid of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen hype meer, maar een dagelijkse werkelijkheid die elke onderneming raakt. Wilt u zich net als Dé Vastgoedbeschermer inzetten voor een samenleving waar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een permanente plaats innemen?

Lees meer

Overige zaken

Werken bij

Wij zijn een landelijk werkende leegstandbeheerder. Onze opdrachtgevers en beschermers ervaren Dé Vastgoedbeschermer als professioneel, betrokken en onderscheidend. Wij hechten veel waarde aan een informele werksfeer waarin persoonlijke groei, creativiteit, initiatief en klantgedrevenheid van onze medewerkers voorop staan.

Meer informatie

Testimonials

Natuurlijk kunnen we zelf vertellen hoe geweldig we zijn, maar we laten dat liever over aan onze opdrachtgevers. Lees hun ervaringen.

Meer informatie

Projecten in beeld

Dé Vastgoedbeschermer heeft in de afgelopen jaren vele projecten succesvol beschermd. Hieronder een greep uit onze projecten.

Meer informatie