Over ons

Succesvol vastgoed beheren = creatief en slim omgaan met leegstand. Kansen zien die niet voor de hand liggen, maar wel uiterst effectief zijn. Je moet buiten de gebaande paden durven treden. Innovatief zijn. Ruim denken. En snel handelen.

DENK RUIM. Dat is de belofte van Dé Vastgoedbeschermer. Leegstand vraagt om anders en vrij denken. Om flexibiliteit en om professionals die kansen zien. Want een leegstaand pand is eigenlijk een blanco blad. Wij vinden daarom altijd passende oplossingen voor bescherming van het pand. Oplossingen die bijdragen aan het leefgenot van beschermers en omwonenden. Oplossingen die ervoor zorgen dat ondernemers door kunnen groeien. Zij profiteren van een professionele uitstraling tegen lage kosten.

“Ik kan op ze rekenen, hoe grillig onze wensen ook zijn”, zegt één van onze opdrachtgevers. En daar zijn we trots op. Het gaat om de praktijk. Ons werk laat zich moeilijk in woorden vatten. Het is de beleving van samenwerken met Dé Vastgoedbeschermer die het hem doet. Ervaar het zelf.

We vinden altijd een oplossing
Dé Vastgoedbeschermer onderscheidt zich al ruim 18 jaar met een excellente service en een eigentijdse aanpak. Wij zetten net dat stapje extra. Dé Vastgoedbeschermer is de ervaren specialist in tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en herstructureringsprojecten in heel Nederland.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer

Maak kennis met ons team

In de wereld van leegstandbeheer maken mensen het verschil. Ons team bestaat uit ondernemende en ervaren mensen. We zijn flexibel, handelen snel en bieden de service die je zoekt. Wij helpen je graag bij alle voorkomende vraagstukken.

Dé Vastgoedbeschermer staat garant voor een eerlijke samenwerking. We houden van duidelijkheid en hebben een no-nonsense mentaliteit. We adviseren je over wat je echt verder helpt en zorgen ervoor dat alles netjes geregeld wordt. Maak hier kennis met de coördinatoren van onze afdelingen. Zo heb je alvast een gezicht bij ons bedrijf. Wel zo prettig!

Heb je advies nodig, wil je ons beter leren kennen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met één van onze collega’s. Wij helpen je graag verder.

Over onze missie, visie en drijfveren

Lees alles over wat de mensen bij Dé Vastgoedbeschermer drijft

lees meer over onze missie en visie
lees meer over ons karakter
lees meer over onze kwaliteit
lees meer over duurzaamheid

Overige zaken

werken bij de vastgoedbeschermer
bekijk een greep uit onze projecten

Recente ontwikkelingen

Dé Vastgoedbeschermer en de vastgoedbranche zijn continu in beweging.
Blijf op de hoogte via onze nieuwssectie of praat mee via onze social media kanalen.

  • Dé Vastgoedbeschermer ook dit jaar weer op de PROVADA

    Gekscherend kunnen we zeggen dat Dé Vastgoedbeschermer is als een kraker in je pand: we zijn er sneller dan je denkt en nemen de boel met plezier van je over.

    Lees verder
  • Dé Vastgoedbeschermer beveiligd de iconische Apenrots in Apeldoorn

    Dé Vastgoedbeschermer beveiligd de iconische Apenrots in Apeldoorn

    Lees verder

referenties

Hoewel we als Gemeente Hardenberg al bijna 15 jaar zaken doen met Dé Vastgoedbeschermer zijn er eigenlijk nooit “gekke” dingen voorgevallen. Of het moet zijn dat er soms sleutels niet aanwezig zijn, maar dat wordt altijd prima opgelost door de Vastgoedbeschermer.

Bianca van de Velde, vakspecialist gemeentelijke eigendommen

“Dé Vastgoedbeschermer onderscheidt zich van andere aanbieders in oprecht persoonlijk contact en gedrevenheid om ons als Gemeente Moerdijk te ontzorgen.”

Wouter Schots, Adviseur Vastgoed

“Het is prettig samenwerken met Dé Vastgoedbeschermer, ze zijn flexibel, meedenkend en onderscheidend door de doorgevoerde digitalisatie van de organisatie”

Brent van der Putten, Real Estate Manager

“De Vastgoedbeschermer is bij de basis gebleven (“anti-kraak”) en biedt een oplossing voor een leegstandsituatie. De diensten zijn niet “uitgewaaierd” zoals ik zie bij een aantal concurrenten waarbij dan de basis uit het zicht is raakt. Hier past het spreekwoord “Schoenmaker blijf bij je leest” goed.

Martijn Beenen, medewerker beheer vastgoed

Benieuwd naar andere referenties? Bekijk dan de pagina met alle referenties.

een selectie van onze opdrachtgevers

Dé Vastgoedbeschermer in beeld

Een kijkje in onze organisatie

Alles draait om de mensen (stakeholders). Zij zijn het allerbelangrijkst. De eigenaar van het pand, onze beschermers, collega’s of omwonenden: ze zijn allemaal nodig voor optimale vastgoedbescherming. Samen maken we van het overbruggen van een leegstandsperiode een succes. Een leuke en waardevolle tijd voor iedereen. 

We geven je graag een kijkje in onze organisatie. Hoe doen we het? Wat maakt ons enthousiast? En wie zijn we nu echt? Check hier onze bedrijfsfilm.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer