Testimonials van onze opdrachtgevers

Een groot aantal bedrijven en instellingen maken gebruik van onze diensten. Met trots presenteren wij hier de verhalen van diverse toonaangevende, tevreden opdrachtgevers.

"Omdat we het St. Joseph niet leeg willen laten staan, hebben we meerdere partijen benaderd om een plan te schrijven. Als een soort kleine aanbesteding. Het plan van Dé Vastgoedbeschermer gaf meteen een positieve indruk."
Gemeente Heemskerk

Gemeente Heemskerk

Marlous Nijman-van Markus

Accountbeheerder accommodaties

Als gemeente willen we graag dat ons vastgoed nuttig wordt gebruikt, dus besloten we om voor het tijdelijk beheer van het schoolgebouw aan de Klokkenlaan Dé Vastgoedbeschermer in te zetten. We hebben daar goed vertrouwen in.
Gemeente 's-Hertogenbosch

Gemeente 's-Hertogenbosch

Hoema Popal

Vastgoedbeheerder jeugd & onderwijs

De samenwerking tussen fusiegemeente Stichtse Vecht en Dé Vastgoedbeschermer gaat al vele jaren terug. Door diverse samenvoegingen en de centralisatie van de verschillende diensten naar één locatie, kwam ook het gemeentehuis in Loenen aan de Vecht leeg te staan.
Gemeente Stichtse Vecht

Gemeente Stichtse Vecht

Melvin Ripassa

Technisch vastgoedbeheerder

Ik zorgde zelf voor het onderhoud en de controle van het leegstaande gemeentehuis in Haverswoude-Rijndijk. Vlak voor Oud & Nieuw zorgde vandalisme en hangjongeren voor overlast. “Precies op het juiste moment kwam ik in contact met Dé Vastgoedbeschermer."
Gemeente Alphen aan den Rijn

Gemeente Alphen aan den Rijn

Arjan de Ruiter

Vastgoedbeheerder

Zeker tot 2020 zijn we in het gebied bezig met grootschalige herstructurering. Door de goede controles en de grondige werving en selectie vanuit Dé Vastgoedbeschermer worden wij ontzorgd en kunnen wij ons bezig houden met de toekomst van de wijk.
Woningcorporatie KleurrijkWonen

Woningcorporatie KleurrijkWonen

Nadine Vossebeld

Woonconsulent

Net als veel andere gemeenten heeft Gemeente Hardenberg regelmatig te maken met leegstand. Als het daarbij gaat om panden in eigendom, werkt de gemeente al meer dan 10 jaar samen met Dé Vastgoedbeschermer. Dat zegt eigenlijk genoeg!
Gemeente Hardenberg

Gemeente Hardenberg

Bianca van de Velde

Medewerker Gemeentelijke Eigendommen

We hebben grootse plannen met het Sint Antoniusziekenhuis locatie Oudenrijn. Maar in de tussentijd moet de leegstaande bebouwing wel in goede staat blijven. Dat kan ik met een gerust hart overlaten aan Dé Vastgoedbeschermer.
Van Beek & Partners

Van Beek & Partners

Henk van Beek

Directeur

Over het algemeen gaat het om grote gebouwen met veel ruimte. Als bij veroudering besloten wordt voor een nieuwe bestemming, moet vaak een overgangsperiode worden overbrugd. Dan komt Dé Vastgoedbeschermer in beeld. We werken alweer meer dan zeven jaar samen.
Universiteit Leiden

Universiteit Leiden

Ferdy Poppelier

Hoofd Vastgoedontwikkeling en -beheer