Testimonials van onze opdrachtgevers

Een groot aantal bedrijven en instellingen maakt gebruik van onze diensten. Met trots presenteren wij hier de verhalen van diverse toonaangevende, tevreden opdrachtgevers.

De samenwerking tussen fusiegemeente Stichtse Vecht en Dé Vastgoedbeschermer gaat al vele jaren terug. In die jaren hebben we schoolgebouwen en een bibliotheek beheerd voor de gemeente. Door diverse samenvoegingen en de centralisatie van de verschillende diensten naar één locatie, kwam ook het gemeentehuis in Loenen aan de Vecht leeg te staan.
Gemeente Stichtse Vecht

Gemeente Stichtse Vecht

Melvin Ripassa

Technisch vastgoedbeheerder

Wat er met het gemeentehuis in Hazerswoude-Rijndijk gaat gebeuren is nog niet duidelijk. Daarom deden we zelf het beheer van dit leegstaande pand . Maar we hadden zorgen dat overlast en vandalisme uit de hand liep.  
Gemeente Alphen aan den Rijn

Gemeente Alphen aan den Rijn

Arjan de Ruiter

Vastgoedbeheerder

Zeker tot 2020 zijn we in het gebied bezig met grootschalige herstructurering. Daar komt voor ons als woningcorporatie veel bij kijken; sommige blokken worden al gesloopt terwijl andere woningen nog enkele jaren zullen worden verhuurd. 
Woningcorporatie KleurrijkWonen

Woningcorporatie KleurrijkWonen

Nadine Vossebeld

Woonconsulent

Wij dachten alleen aan leegstandsbeheer wanneer een pand een jaar of langer leegstond. Hier kwam verandering in toen we kennismaakten met Dé Vastgoedbeschermer.
Sligro Food Group

Sligro Food Group

Frank Punte

Hoofd afdeling Vastgoed

Net als veel andere gemeenten heeft Hardenberg regelmatig te maken met leegstand. Als het daarbij gaat om panden in eigendom, werkt de gemeente al meer dan 10 jaar samen met Dé Vastgoedbeschermer. Dat zegt eigenlijk genoeg!
Gemeente Hardenberg

Gemeente Hardenberg

Bianca van de Velde

Medewerker Gemeentelijke Eigendommen

We hebben grootse plannen met het Sint Antoniusziekenhuis locatie Oudenrijn. Maar in de tussentijd moet de leegstaande bebouwing wel in goede staat blijven. Dat kan ik met een gerust hart overlaten aan Dé Vastgoedbeschermer.
Van Beek & Partners

Van Beek & Partners

Henk van Beek

Directeur

Over het algemeen gaat het om grote gebouwen met veel ruimte. Als bij veroudering besloten wordt voor een nieuwe bestemming, moet vaak een overgangsperiode worden overbrugd. Dan komt Dé Vastgoedbeschermer in beeld.
Universiteit Leiden

Universiteit Leiden

Ferdy Poppelier

Hoofd Vastgoedontwikkeling en -beheer