Referenties van onze opdrachtgevers

Een groot aantal bedrijven en instellingen maakt gebruik van onze diensten. Met trots presenteren wij hier de verhalen van diverse toonaangevende, tevreden opdrachtgevers.

“Dé Vastgoedbeschermer onderscheidt zich van andere aanbieders in oprecht persoonlijk contact en gedrevenheid om ons als Gemeente Moerdijk te ontzorgen.”

Wouter Schots, Adviseur Vastgoed, Gemeente Moerdijk

“Hoewel we als Gemeente Hardenberg al bijna 15 jaar zaken doen met Dé Vastgoedbeschermer zijn er eigenlijk nooit “gekke” dingen voorgevallen. Of het moet zijn dat er soms sleutels niet aanwezig zijn, maar dat wordt altijd prima opgelost door de Vastgoedbeschermer.”

Bianca van de Velde, Gemeentelijke Eigendommen, Gemeente Hardenberg

“De Vastgoedbeschermer is bij de basis gebleven (“anti-kraak”) en biedt een oplossing voor een leegstandsituatie. De diensten zijn niet “uitgewaaierd” zoals ik zie bij een aantal concurrenten waarbij dan de basis uit het zicht is raakt. Hier past het spreekwoord “Schoenmaker blijf bij je leest” goed.

Martijn Beenen, Medewerker Beheer Vastgoed, Provincie Noord-Brabant

“Het is prettig samenwerken met Dé Vastgoedbeschermer, ze zijn flexibel, meedenkend en onderscheidend door de doorgevoerde digitalisatie van de organisatie”

Brent van der Putten, Real Estate Manager, ABInBev

“Door de tijdelijke verhuur van zowel bewoners als ondernemers is het pand goed beschermd, is er een goede uitstraling naar de omgeving en worden er inkomsten gegenereerd. De samenwerking met Dé Vastgoedbeschermer is uitstekend. Wanneer nodig is er contact en verder ontlasten zij ons vooral. Wij werden het meest verrast toen er bij de overdracht van een pand een aantal ramen op de begane grond waren ingeslagen. Dé Vastgoedbeschermer heeft dit direct opgepakt en ons volledig ontzorgt”

Shelly Klomp, Quality Manager Business & Innovation , Bouwhuis Groep

Dé Vastgoedbeschermer in beeld

Een kijkje in onze organisatie

Alles draait om de mensen (stakeholders). Zij zijn het allerbelangrijkst. De eigenaar van het pand, onze beschermers, collega’s of omwonenden: ze zijn allemaal nodig voor optimale vastgoedbescherming. Samen maken we van het overbruggen van een leegstandsperiode een succes. Een leuke en waardevolle tijd voor iedereen. 

We geven je graag een kijkje in onze organisatie. Hoe doen we het? Wat maakt ons enthousiast? En wie zijn we nu echt? Check hier onze bedrijfsfilm.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer