Bruikleen met ondernemers

Breng je leegstaande pand tot leven met tijdelijke bescherming door startups, kleine ondernemers en kunstenaars. Winkelpanden, kantoorpanden, loodsen en sportzalen zijn allemaal potentiële werkplekken. Op basis van een bruikleenovereenkomst creëren deze tijdelijke ondernemers – vastgoedbeschermers! – beleving in je pand. Er is doordeweeks altijd een aanspreekpunt. Tegelijkertijd blijf je zelf flexibel door de korte opzegtermijn van 28 dagen.

Creëer beleving ten behoeve van je verhuur- of verkoopproces
Onze tijdelijke ondernemers creëren met hun bedrijf dagelijks reuring in en om je pand. Dat bekent dat potentiële huurders of kopers tijdens een bezichtiging geen leeg pand maar een gezonde werksfeer aantreffen. Jouw pand wordt de gehele beheerperiode netjes gehouden en er is vrijwel dagelijks een aanspreekpunt.

Bruikleners kunnen reguliere huurders worden
Door het plaatsen van ondernemers anticipeer je ook direct op de uiteindelijke bestemming van je pand. Is het doel om uiteindelijk te verhuren aan ondernemers? Dan krijgt je pand nu een tijdelijke bestemming en in de toekomst worden onze beschermers wellicht jouw huurders.

Je ondersteunt je maximale verzekeringsdekking
Dé Vastgoedbeschermer is een professionele en betrouwbare samenwerkingspartner. Wij weten hoe belangrijk de verzekeringsdekking van je pand is. Naast het beschermen van je pand tegen de leegstandrisico’s zien wij erop toe dat bijvoorbeeld eventuele calamiteiten tijdig aan jou worden doorgegeven.

 

Wij zorgen voor de flexibiliteit en de bedrijvigheid die je wenst op basis van bruikleen of tijdelijke verhuur om het rendement te maximaliseren. Uiteraard wordt er door ons maandelijks gecontroleerd en gerapporteerd op naleving van de gemaakte afspraken.

En wellicht wordt onze beschermer in de toekomst wel jouw huurder! Wij weten als geen ander hoe het onze succesvolle ondernemers vergaat. We kunnen daarom tijdig de mogelijkheden bespreken om door te groeien naar andere panden in jouw portefeuille. En jij bent er zeker van dat je dan een betrouwbare nieuwe huurder verwelkomt.

Heb je leegstaand vastgoed?

Wil je meer weten van onze (kosteloze) dienstverlening?

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Projecten

referenties

“De Vastgoedbeschermer is bij de basis gebleven (“anti-kraak”) en biedt een oplossing voor een leegstandsituatie. De diensten zijn niet “uitgewaaierd” zoals ik zie bij een aantal concurrenten waarbij dan de basis uit het zicht is raakt. Hier past het spreekwoord “Schoenmaker blijf bij je leest” goed.

Martijn Beenen, medewerker beheer vastgoed

“Het is prettig samenwerken met Dé Vastgoedbeschermer, ze zijn flexibel, meedenkend en onderscheidend door de doorgevoerde digitalisatie van de organisatie”

Brent van der Putten, Real Estate Manager

Hoewel we als Gemeente Hardenberg al bijna 15 jaar zaken doen met Dé Vastgoedbeschermer zijn er eigenlijk nooit “gekke” dingen voorgevallen. Of het moet zijn dat er soms sleutels niet aanwezig zijn, maar dat wordt altijd prima opgelost door de Vastgoedbeschermer.

Bianca van de Velde, vakspecialist gemeentelijke eigendommen

“Dé Vastgoedbeschermer onderscheidt zich van andere aanbieders in oprecht persoonlijk contact en gedrevenheid om ons als Gemeente Moerdijk te ontzorgen.”

Wouter Schots, Adviseur Vastgoed

Benieuwd naar andere referenties? Bekijk dan de pagina met alle referenties.

een selectie van onze opdrachtgevers

Dé Vastgoedbeschermer in beeld

Een kijkje in onze organisatie

Alles draait om de mensen (stakeholders). Zij zijn het allerbelangrijkst. De eigenaar van het pand, onze beschermers, collega’s of omwonenden: ze zijn allemaal nodig voor optimale vastgoedbescherming. Samen maken we van het overbruggen van een leegstandsperiode een succes. Een leuke en waardevolle tijd voor iedereen. 

We geven u graag een kijkje in onze organisatie. Hoe doen we het? Wat maakt ons enthousiast? En wie zijn we nu echt? Check hier onze bedrijfsfilm.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer