Zo werken wij

Wij beschermen leegstaand vastgoed door betaalbare woonruimte en werkruimte aan te bieden aan jongeren, studenten, alleenstaanden, samenwonenden, startende bedrijven, kunstenaars en andere creatieve ondernemers. Hier vind je alles over onze werkwijze. Onze voorwaardes voor onze selectiecriteria vind je hier.

In verband met het tijdelijke karakter van leegstaand vastgoed is het niet mogelijk als minderjarige of met minderjarige kinderen gebruik te maken van deze ruimtes. Opzegtermijnen variëren van één tot drie maanden, dus flexibiliteit is heel belangrijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We sturen op onregelmatige basis een nieuwsbrief uit met informatie over ons vakgebied en ons bedrijf.
Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in. Uiteraard gaan we zorgvuldig met je gegevens om.
We delen deze nooit met derden en je kunt je met één klik weer afmelden.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Dé Vastgoedbeschermer in beeld

Een kijkje in onze organisatie

Alles draait om de mensen (stakeholders). Zij zijn het allerbelangrijkst. De eigenaar van het pand, onze beschermers, collega’s of omwonenden: ze zijn allemaal nodig voor optimale vastgoedbescherming. Samen maken we van het overbruggen van een leegstandsperiode een succes. Een leuke en waardevolle tijd voor iedereen. 

We geven je graag een kijkje in onze organisatie. Hoe doen we het? Wat maakt ons enthousiast? En wie zijn we nu echt? Check hier onze bedrijfsfilm.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer