Totaalbeveiliging

Is bescherming door wonen of ondernemen in jouw leegstaand vastgoed niet mogelijk of (nog niet) te rechtvaardigen in verband met de veiligheid? Heb je een groot vastgoedterrein en wil je graag een combinatie van totaalbeveiliging en vastgoedbeschermers? Of wil je graag technische bescherming, vooruitlopend op tijdelijke invulling met onze beschermers? Denk ruim! Want wij zijn flexibel. Nagenoeg alles kan. Voor al deze situaties hebben we een betrouwbare oplossing: totaalbeveiliging.

Bescherm jouw vastgoed of bouwterreinen met onze plug & play systemen tegen kraak, vandalisme of diefstal. Voorkom niet alleen directe schade maar vooral ook de vaak nog kostbaardere indirecte schade zoals vertraging van werkzaamheden, juridische kosten en dergelijke.

Onze range van tijdelijke beveiligingsoplossingen bestaat onder andere uit:

  • Mobiele alarminstallaties
  • Mobiele camera’s en camerapalen
  • Hondenbeveiliging
  • Infrarood hekken
  • Toegangscontrolesystemen

Snelle installatie
We kunnen jouw locatie vaak nog op dezelfde werkdag beveiligen. Onze systemen worden snel geleverd, professioneel geïnstalleerd en zijn direct operationeel.

Plug & play
Onze systemen zijn volledig plug & play. Een internetaansluiting of datalijn op locatie is niet nodig.

Betrouwbare detectie
Alarmmeldingen komen direct binnen bij de alarmcentrale. Detectie van ongewenste bezoekers is optimaal door de razendsnelle geverifieerde doormelding naar de alarmcentrale en meldkamer van de politie via een live view verbinding.

CO2 neutraal & groen
Wij leveren oplossingen die volledig zelfstandig kunnen functioneren door de werking op waterstof of zonne-energie. Op deze manier is jouw locatie duurzaam beveiligd zonder concessies te doen op het gebied van functionaliteit en kwaliteit.

Heb je leegstaand vastgoed?

Wil je meer weten van onze (kosteloze) dienstverlening?

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Projecten

referenties

“Dé Vastgoedbeschermer onderscheidt zich van andere aanbieders in oprecht persoonlijk contact en gedrevenheid om ons als Gemeente Moerdijk te ontzorgen.”

Wouter Schots, Adviseur Vastgoed

“De Vastgoedbeschermer is bij de basis gebleven (“anti-kraak”) en biedt een oplossing voor een leegstandsituatie. De diensten zijn niet “uitgewaaierd” zoals ik zie bij een aantal concurrenten waarbij dan de basis uit het zicht is raakt. Hier past het spreekwoord “Schoenmaker blijf bij je leest” goed.

Martijn Beenen, medewerker beheer vastgoed

“Het is prettig samenwerken met Dé Vastgoedbeschermer, ze zijn flexibel, meedenkend en onderscheidend door de doorgevoerde digitalisatie van de organisatie”

Brent van der Putten, Real Estate Manager

Hoewel we als Gemeente Hardenberg al bijna 15 jaar zaken doen met Dé Vastgoedbeschermer zijn er eigenlijk nooit “gekke” dingen voorgevallen. Of het moet zijn dat er soms sleutels niet aanwezig zijn, maar dat wordt altijd prima opgelost door de Vastgoedbeschermer.

Bianca van de Velde, vakspecialist gemeentelijke eigendommen

Benieuwd naar andere referenties? Bekijk dan de pagina met alle referenties.

een selectie van onze opdrachtgevers

Dé Vastgoedbeschermer in beeld

Een kijkje in onze organisatie

Alles draait om de mensen (stakeholders). Zij zijn het allerbelangrijkst. De eigenaar van het pand, onze beschermers, collega’s of omwonenden: ze zijn allemaal nodig voor optimale vastgoedbescherming. Samen maken we van het overbruggen van een leegstandsperiode een succes. Een leuke en waardevolle tijd voor iedereen. 

We geven je graag een kijkje in onze organisatie. Hoe doen we het? Wat maakt ons enthousiast? En wie zijn we nu echt? Check hier onze bedrijfsfilm.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer