Onze oplossingen

Leegstaand vastgoed loopt vanaf de eerste dag een risico. Verpaupering, diefstal, vandalisme en kraak zijn de meest voorkomende risico's waar u als pandeigenaar of -beheerder mee te maken kunt krijgen. Leegstand doet niet alleen afbreuk aan de waarde, maar ook de representativiteit van uw pand.

Zoekt u naar een oplossing voor leegstand? Leegstandbeheer kan bij ons op verschillende manieren worden ingevuld. Van bescherming door bewoning tot bescherming door techniek en van bruikleen tot tijdelijke verhuur.

Bruikleen met bewoners

Staat u pand tijdelijk leeg en vindt u het belangrijk dat er in de avonduren en weekenden beschermers in uw pand aanwezig zijn? Dan biedt bescherming door tijdelijke bewoners op basis van bruikleen de uitkomst.

Meer informatie

Bruikleen met ondernemers

Breng uw leegstaande pand tot leven met tijdelijke bescherming door startups, kleine ondernemers en kunstenaars. Op basis van een bruikleenovereenkomst creëren de tijdelijke ondernemers beleving in uw pand.

Meer informatie

Tijdelijke verhuur

Staat uw pand voor een langere periode leeg, dan kan bewoning of bedrijvigheid op basis van tijdelijke verhuur een goede oplossing zijn. U genereert inkomsten maar blijft flexibeler dan bij reguliere verhuur.

Meer informatie

Tijdelijke verhuur o.b.v. leegstandwet

Heeft u een herstructureringsproject en wilt u de periode tot aan de sloop of renovatie overbruggen? Dan is verhuur op basis van de leegstandwet wellicht een interessante optie.

Meer informatie

Bescherming door techniek

Is bescherming door middel van wonen of ondernemen in uw leegstaand vastgoed niet mogelijk of (nog niet) te rechtvaardigen? Voor deze situaties hebben we een betrouwbare oplossing: bescherming door techniek.

Meer informatie

Property Control ®

Is er bij uw pand sprake van gedeeltelijke leegstand of is het niet wenselijk of mogelijk om beschermers in uw pand te plaatsen? Dan kunnen wij u met Property Control ® van dienst zijn.

Meer informatie