Onze oplossingen

Leegstandbeheer via Dé Vastgoedbeschermer kan op één van de volgende manieren worden ingevuld.

Bescherming door bewoning

Vindt u het belangrijk dat er in de avonduren en weekenden beschermers in uw pand aanwezig zijn dan is bescherming door tijdelijke bewoning de uitkomst.

Meer informatie

Bescherming door bedrijvigheid

Breng uw leegstaande pand tot leven met start-up’s, creatievelingen of ondernemers. Winkelpanden, kantoorpanden, loodsen en sportzalen zijn allemaal potentiële werkplekken.

Meer informatie

Herstructurering

Heeft u als woningcorporatie, vastgoedeigenaar of beheerder te maken met herstructurering? Vanaf het moment dat duidelijk wordt dat een wijk gesloopt gaat worden, vertrekken de bewoners en loopt de wijk langzaam leeg.

Meer informatie

Portefeuillemanagement

Om het leegstandbeheer op een efficiënte en professionele wijze te laten verrichten zijn er diverse mogelijkheden om alle risico’s binnen uw portefeuille af te dichten waarbij de focus ligt op het zoveel mogelijk minimaliseren van de kosten.

Meer informatie

Herontwikkeling

Als eigenaar van vastgoed dat wordt herontwikkeld, bent u altijd bezig met de toekomst. Waar gaan we naartoe en hoe kan mijn vastgoed hier een rol in spelen? Spreken we over kleine- of grootschalige herontwikkeling of vernieuwing van het gebied waar uw vastgoed zich in bevindt?

Meer informatie

Property control ®

Wanneer er sprake is van gedeeltelijke leegstand, of wanneer het niet wenselijk is dat er beschermers in het pand zitten kunnen wij u met deze oplossing van dienst zijn.

Meer informatie