PROFESSIONEEL LEEGSTANDBEHEER winkel

DIRECTE BESCHERMING TEGEN KRAAK EN VERPAUPERING

DE RISICO’S VAN EEN LEEGSTAANDE WINKEL
Winkels horen eigenlijk niet leeg te staan. Ze vormen vaak het hart van een buurt, dorp of stad en staan garant voor sfeer en gezelligheid. Ook voor de andere winkeliers of ondernemers in de straat is het heel vervelend. Je winkel kan bij leegstand ook gekraakt worden, waarbij ontruiming nog niet zo makkelijk is. Het gevolg? Slepende juridische procedures die zeeën van tijd kosten en aardig in de papieren lopen. Je kunt daarnaast te maken krijgen met ingegooide ruiten, graffiti op de gevel of koperdiefstal. Je pand is dan onbruikbaar en het vergt vervolgens fikse investeringen om je pand weer verhuur- of verkoopbaar te maken. Als je hierbij optelt, dat leegstaande winkels snel verloederen (wat huur of verkoop zeker niet bespoedigt) en dat je ook verzekeringstechnisch in de problemen kunt komen, is één ding glashelder voor je: DIT WIL IK NIET.

LOOP JIJ HIER NU TEGENAAN?
Heb jij als belegger of ontwikkelaar een of meerdere winkels leegstaan? Dan wil je dat je winkelpand er bij bezichtigingen netjes en courant uitziet. Dus liever geen stinkende sifons, droogstaande toiletten, stapels post of een muffe geur in je winkelpand. En liefst wel iedere dag oren en ogen in je winkel die de boel in de gaten houden.
Als ontwikkelaar kun je te maken hebben met een (her)ontwikkeling van je pand. Tijdens het vergunningentraject staat je winkelpand leeg en is voor die korte periode ook niet verhuurbaar. Dan wil je het optimaal beveiligd hebben en tegelijkertijd uiterst flexibel zijn: binnen 28 dagen na afgifte van de vergunning wil je weer volledig over je pand kunnen beschikken. Dé Vastgoedbeschermer voorziet in jouw behoeften. Tegelijkertijd is ons gezamenlijk maatschappelijk rendement groot. Winkelpanden die niet leegstaan geven reuring in de straat en blijven aantrekkelijk.
Als makelaar of verhuurder wil je dat het winkelpand er netjes en aantrekkelijk uitziet bij bezichtigingen. Voor de potentiële huurder of koper maar ook voor het langslopende publiek. Denk daarom in oplossingen. Denk ruim. Regel het professioneel, snel en makkelijk. Met Dé Vastgoedbeschermer.

VAKKUNDIG LEEGSTANDBEHEER = DÉ VASTGOEDBESCHERMER
Dé Vastgoedbeschermer minimaliseert jouw leegstandrisico’s. Tegelijkertijd bieden we onze Vastgoedbeschermers – goed geselecteerde startende ondernemers – een betaalbare en unieke werkruimte. Vastgoed beschermen is, mede hierdoor, ook gewoon hartstikke leuk. Voor hen, voor jou en voor ons. Want of het nu om een bedrijfspand, schoolgebouw, kazerneterrein, ziekenhuis, woning of hele woonwijk gaat: we vinden voor iedere situatie de best passende flexibele oplossing. Dus ook voor jouw leegstaande winkelpand.

ONZE VASTGOEDBESCHERMERS ZIJN GESCREEND
Je wilt geen onnodig risico lopen als je kiest voor tijdelijke ondernemers in jouw winkelpand. Daar hoef je bij ons niet bang voor te zijn. Wij stellen eisen aan onze Vastgoedbeschermers. Deze borgen dat ze goed en zorgvuldig met je bezit omgaan. Wel zo betrouwbaar.

TEN SLOTTE…
Dé Vastgoedbeschermer bestaat uit een no-nonsense, sympathieke club mensen met verstand van zaken. We handelen snel en leveren je kwaliteit en een excellente service. Wij zorgen ervoor dat jij rustig slaapt. Denk ruim en let’s meet!

WIJ STAAN EN GAAN VOOR

  • Heel prettig samenwerken
  • Professionaliteit en kwaliteit
  • Excellente service
  • Landelijke dekking
  • Innovatiekracht

Try us!

Heb je een leegstaande winkelruimte?

Wil je meer weten van onze (kosteloze) dienstverlening?

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Projecten

referenties

“Dé Vastgoedbeschermer onderscheidt zich van andere aanbieders in oprecht persoonlijk contact en gedrevenheid om ons als Gemeente Moerdijk te ontzorgen.”

Wouter Schots, Adviseur Vastgoed

“De Vastgoedbeschermer is bij de basis gebleven (“anti-kraak”) en biedt een oplossing voor een leegstandsituatie. De diensten zijn niet “uitgewaaierd” zoals ik zie bij een aantal concurrenten waarbij dan de basis uit het zicht is raakt. Hier past het spreekwoord “Schoenmaker blijf bij je leest” goed.

Martijn Beenen, medewerker beheer vastgoed

“Het is prettig samenwerken met Dé Vastgoedbeschermer, ze zijn flexibel, meedenkend en onderscheidend door de doorgevoerde digitalisatie van de organisatie”

Brent van der Putten, Real Estate Manager

Hoewel we als Gemeente Hardenberg al bijna 15 jaar zaken doen met Dé Vastgoedbeschermer zijn er eigenlijk nooit “gekke” dingen voorgevallen. Of het moet zijn dat er soms sleutels niet aanwezig zijn, maar dat wordt altijd prima opgelost door de Vastgoedbeschermer.

Bianca van de Velde, vakspecialist gemeentelijke eigendommen

Benieuwd naar andere referenties? Bekijk dan de pagina met alle referenties.

een selectie van onze opdrachtgevers

Dé Vastgoedbeschermer in beeld

Een kijkje in onze organisatie

Alles draait om de mensen (stakeholders). Zij zijn het allerbelangrijkst. De eigenaar van het pand, onze beschermers, collega’s of omwonenden: ze zijn allemaal nodig voor optimale vastgoedbescherming. Samen maken we van het overbruggen van een leegstandsperiode een succes. Een leuke en waardevolle tijd voor iedereen. 

We geven je graag een kijkje in onze organisatie. Hoe doen we het? Wat maakt ons enthousiast? En wie zijn we nu echt? Check hier onze bedrijfsfilm.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer