Kom bij ons werken

Wij zijn een landelijk actieve leegstandbeheerder. Onze opdrachtgevers en beschermers ervaren Dé Vastgoedbeschermer als professioneel, betrouwbaar en flexibel. Wij hechten veel waarde aan een informele werksfeer. Persoonlijke groei, creativiteit, initiatief nemen en klantgedrevenheid staan bij ons voorop. Herken jij je hierin? Werken bij Dé Vastgoedbeschermer betekent werken in een dynamische omgeving met een team van jonge professionals. De informele en transparante sfeer maakt dat iedereen dichtbij is en dat je snel en makkelijk kan schakelen.

Wij denken ruim, ook ten aanzien van onze collega’s.

Bekijk onze
vacatures
bekijk onze
stage plekken

Dé Vastgoedbeschermer in beeld

Een kijkje in onze organisatie

Alles draait om de mensen (stakeholders). Zij zijn het allerbelangrijkst. De eigenaar van het pand, onze beschermers, collega’s of omwonenden: ze zijn allemaal nodig voor optimale vastgoedbescherming. Samen maken we van het overbruggen van een leegstandsperiode een succes. Een leuke en waardevolle tijd voor iedereen. 

We geven je graag een kijkje in onze organisatie. Hoe doen we het? Wat maakt ons enthousiast? En wie zijn we nu echt? Check hier onze bedrijfsfilm.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer