Stage lopen of afstuderen

Wil je stagelopen bij Dé Vastgoedbeschermer? Als stagiair(e) heb jij een frisse kijk op ons bedrijf en ken je de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Stagelopen bij Dé Vastgoedbeschermer kan een begin zijn van een loopbaan bij ons mooie bedrijf. Ruim 20% van alle stagiair(e)s gaat na hun studie aan de slag bij het stagebedrijf.

Voor de stage geldt dat je gedurende je gehele stageperiode bij Dé Vastgoedbeschermer ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut (mbo, hogeschool of universiteit). Als dit niet het geval is, kun je niet reageren op een stagevacature. Je kunt in dat geval reageren op de reguliere vacatures.

Meewerkstage Operationeel / Vastgoed

Voor de periode van 4 à 5 maanden zijn we op zoek naar een gemotiveerde meewerkstagiair(e) die ons operationele team komt versterken. Ben jij op zoek naar een leuke stage op het gebied van vastgoed en operationeel management en ben je voor die periode beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als leegstandbeheerder streven we ernaar om al het leegstaande vastgoed in Nederland de beste tijdelijke invulling te geven. Daarmee beschermen wij vastgoed tegen de leegstandrisico’s en bieden we bewoners en ondernemers betaalbare woon- of werkruimte. De term anti-kraakorganisatie zegt je vast veel meer.

Functieomschrijving

Voor de periode van 4 à 5 maanden zijn we op zoek naar een gemotiveerde meewerkstagiair(e) die ons operationele team komt versterken. Ben jij op zoek naar een leuke stage op het gebied van vastgoed en operationeel management? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als stagiair(e) bij Dé Vastgoedbeschermer krijg je de kans om kennis en werkervaring op te doen bij een leegstandbeheerder. In een team van 22 enthousiaste collega’s werk je mee op diverse afdelingen zodat je het vastgoedbeheervak goed leert kennen. Daarnaast ondersteun je het operationeel management van het bedrijf. Doordat je tijdens je stage met diverse facetten van het bedrijf in aanraking komt, ga je een dynamische stageperiode tegemoet.

Hoe jouw profiel eruit ziet?

  • Je bent min. 4 dagen per week en bij voorkeur 5 dagen beschikbaar voor tenminste 4 à 5 maanden
  • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Je bent zelfstandig, klantgericht, proactief en nauwkeurig. Je gaat accuraat en betrouwbaar met alle gegevens om
  • Je bent leergierig en vooral nieuwsgierig en je wil het beste uit jezelf halen
  • Je bent handig met computersystemen, hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en je bent sociaal

Wat wij bieden?

  • Een 32- of 40-urige meewerkstage voor 4 à 5 maanden
  • Een marktconforme stagevergoeding
  • Een inspirerende omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en ervaring op kan doen
  • Een informele en jonge werkomgeving met zo’n 22 enthousiaste collega’s
  • En bovenal goede begeleiding en een hele leuke, leerzame tijd!

Reageren?

Ben jij de meewerkstagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar vacature@vastgoedbeschermer.nl. Voor vragen over de stage kun je contact opnemen met Corrina Verkou of Wesley van de Weijenberg via 088 636 0000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geen stageplek vrij en wil je toch graag bij ons stage komen lopen? Volg ons op LinkedIn en stuur ons een open sollicitatie met je motivatie en CV naar vacature@vastgoedbeschermer.nl.

Dé Vastgoedbeschermer in beeld

Een kijkje in onze organisatie

Alles draait om de mensen (stakeholders). Zij zijn het allerbelangrijkst. De eigenaar van het pand, onze beschermers, collega’s of omwonenden: ze zijn allemaal nodig voor optimale vastgoedbescherming. Samen maken we van het overbruggen van een leegstandsperiode een succes. Een leuke en waardevolle tijd voor iedereen. 

We geven je graag een kijkje in onze organisatie. Hoe doen we het? Wat maakt ons enthousiast? En wie zijn we nu echt? Check hier onze bedrijfsfilm.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer