Ewout Schröder en Rob Weers begonnen in 2013 het bedrijf HockeyXperts en hebben een grote kantoorruimte in Utrecht. “Utrecht is voor ons beide goed te bereizen en het kantoor is centraal gelegen voor onze klanten.”

werkruimte-hockey-xperts-kantine.ef00d336d12e1442621677f2df5c909e
werkruimte-hockey-xperts-kantoor.ef00d336d12e1442621677f2df5c909e
werkruimte-hockey-xperts-werkplek.ef00d336d12e1442621677f2df5c909e

HockeyXperts helpt in de hockeywereld verenigingen, operationeel en beleidsmatig, bij het veel beter maken van trainers, coaches en jeugdspelers. Dit doen wij door het verzorgen van opleidingen, detacheren van ervaren kader, operationele en beleidsmatige ondersteuning van bestuurders. Daarnaast bieden wij een spelgerichte en motorische leermethode en een online kennisbank aan.

Nadat we besloten een werkplek te zoeken, was deze locatie in een week geregeld.

Ewout Schröder en Rob Weers

Tot nu toe hebben we vanuit huis gewerkt. In de avonduren zijn de hockeyvelden ons “kantoor”. Door de groei die wij doormaken is het noodzakelijk dagelijks met elkaar op een plek samen te werken aan innovaties. Utrecht is voor ons beide goed te bereizen en als we klanten willen ontvangen, is het mooi centraal gelegen.

Voor een startend bedrijf is het ideaal dat je een relatief ruime werkplek op een goede locatie kunt huren tegen geringe kosten. Nadat we hadden besloten een werkplek te willen zoeken, was deze locatie in een week tijd geregeld. Super!