Fons Smit, eigenaar van The Green Door Company begon zijn bedrijf vanuit huis. Totdat Dé Vastgoedbeschermer een prachtige kantoorruimte in een representatief pand in het centrum van Amsterdam aanbood, nog geen 5 minuten van het Centraal Station.

werkruimte-green-company-kantoor.f5c69d3f42aee1ae724dfdceff07a320

The Green Door Company is gespecialiseerd in de werving en selectie van hoger opgeleide professionals in de techniek. Opdrachtgevers zijn grote bedrijven in de machinebouw en de maritieme industrie. Eigenaar Fons Smit begon vanuit huis.”Meer dan een laptop en telefoon heb ik immers eigenlijk niet nodig. Overleg met opdrachtgevers en kandidaten kan op locatie of in hotels. Maar het aanbod van Dé Vastgoedbeschermer bleek te mooi om voorbij te laten gaan.

Voor alle zekerheid schreef ik me in bij een paar vastgoedbeheerders toen ik startte. Via een paar vrienden die anti-kraak wonen, wist ik dat je op deze wijze ook bedrijfsruimte kan gebruiken. Ik had geen haast, maar toen kwam Dé Vastgoedbeschermer met een prachtige ruimte in een representatief pand op nog geen 2 minuten afstand van mijn huis. Tja, toen hoefde ik niet lang na te denken.

UITSTEKENDE LOCATIES

Je moet er natuurlijk wel tegen kunnen dat het om tijdelijke overeenkomsten gaat. Het kán dus zijn dat je na een jaar al moet verhuizen. Maar dat heeft ook wel weer iets. Het voorkomt in elk geval dat je vastroest. Elke nieuwe optie is immers ook weer een verrassing. En Dé Vastgoedbeschermer denkt met je mee. Ik ben tenminste elke keer weer beter terecht gekomen dan ik al zat.

Een professionele locatie tegen een fractie van het reguliere tarief: ideaal voor een starter.

Fons Smit

Ik heb een hele verdieping tot mijn beschikking in een voormalig kantoor van een woningstichting: representatief en op een ideale locatie. Zo is er een werkkamer en een aparte overlegruimte waar ik mensen kan ontvangen. En niet onbelangrijk als je vaak gesprekken moet voeren met kandidaten: het pand is heel goed bereikbaar, zowel via openbaar vervoer als met de auto. Binnen 5 minuten ben je op het Centraal Station of zit je op de Ring. Ideaal.”

SNEL GEREGELD

Ook het lage tarief is natuurlijk aantrekkelijk”, vervolgt Smit. “Als starter kan ik me nu eenmaal nog niet de huur van dit soort panden permitteren. Maar ook de service van Dé Vastgoedbeschermer is een fijne garantie. Ze zijn goed bereikbaar en zorgen ervoor dat ik hier ongestoord en professioneel mijn werk kan doen. Toen ik hier net begon bijvoorbeeld, zette een bovenbuurman per ongeluk al het alarm aan, terwijl ik nog in het gebouw was. Dé Vastgoedbeschermer regelde toen meteen zo’n bord waarop je kunt aangeven of je aanwezig bent. Probleem opgelost.”

Meer informatie over The Green Door Company: www.thegreendoorcompany.nl