Ton Pret doet zijn achternaam eer aan: zijn vrolijke kleurrijke schilderijen maken je vanzelf blij. Zijn atelier is sinds enige tijd gevestigd in een op het eerste oog doorsnee kantoorpand in een straat met louter bedrijfsvestigingen, direct aan de A12. Niet echt een locatie die je verwacht bij een beeldend kunstenaar, maar ideaal volgens Pret: voordelig en keurig verzorgd.

werkruimte-ton-pret-kunstenaar.acac94e3bc625fd47ef2ac15d5a12ead
werkruimte-ton-pret-atelier.acac94e3bc625fd47ef2ac15d5a12ead
werkruimte-ton-pret-galerie.acac94e3bc625fd47ef2ac15d5a12ead

Ton Pret is een bekende naam in de kunstwereld. Hij schildert fantasiefiguren in felle, primaire kleuren. Al veel liefhebbers, bedrijven en kunstverzamelaars hebben een ‘Pret’ aan de muur, en designers als Louis Vuitton en Philippe Stark schakelden hem in voor bijzondere productie.

Absolute win-win-constructie

“Ik heb een prachtig atelier in Rijswijk en een galerie in een kasteel, maar groeide daar uit mijn jasje”, aldus Pret. “Soms werk ik op zeilen van wel 30 vierkante meter, dus ik heb een werkruimte nodig van minimaal 600 vierkante meter. De laatste jaren regel ik dat via Dé Vastgoedbeschermer. Veel mensen zijn bang dat je dan terecht komt in afbraakpanden op B-locaties, maar dat hoeft niet. Ik vind het een ideale formule: voor een fractie van de werkelijke huurprijs heb ik de beschikking over een prachtige, luxe accommodatie in een keurig verzorgde omgeving. Een absolute win-win-constructie, want ik ben geholpen met een goede ruimte en de eigenaar is geholpen met tijdelijk toezicht.

Uitstekende locaties

Je moet er natuurlijk wel tegen kunnen dat het om tijdelijke overeenkomsten gaat. Het kán dus zijn dat je na een jaar al moet verhuizen. Maar dat heeft ook wel weer iets. Het voorkomt in elk geval dat je vastroest. Elke nieuwe optie is immers ook weer een verrassing. En Dé Vastgoedbeschermer denkt met je mee. Ik ben tenminste elke keer weer beter terecht gekomen dan ik al zat.

Een ideale werkruimte tegen een fractie van de huurprijs.

Ton Pret

Samenwerken op basis van respect

Dé Vastgoedbeschermer is in de wereld van tijdelijk vastgoedbeheer echt een topper! En ik kan het weten, want ik heb al via verschillende aanbieders gehuurd. Ze denken mee en reageren snel als je een vraag hebt of een probleem meldt. Ook geven ze netjes aan wanneer iemand langskomt voor een bezichtiging. Het zijn gewoon fijne mensen. Ze behandelen je als een volwaardige huurder en collega-ondernemer. Dat ging bij andere beheerders wel eens anders. Het gevolg is dat wij ons als gebruikers natuurlijk ook netjes gedragen. Samen zorgen we zo voor behoud van het pand.”

Meer weten over het werk van Pret? Zie: www.tonpret.nl.