Vacature: Financieel medewerker Vastgoed

Ben jij thuis in alle aspecten van de Financiële Administratie? Gaan je vingers tintelen bij facturen, declaraties en afschrijvingen, en zet je juist graag je tanden in debiteurenbeheer? Dan ben jij wellicht de nieuwe Financieel medewerker voor Dé Vastgoedbeschermer. Iemand die met evenveel gemak in- en verkoopfacturen als loonjournaalposten verwerkt. Iets voor jou?

Als Financieel medewerker bied je ondersteuning op alle facetten van het financiële proces binnen Dé Vastgoedbeschermer, variërend van facturen en declaraties tot memoriaalboekingen en huurafrekeningen. Je hebt daarbij te maken met opdrachtgevers zoals gemeenten en vastgoedbeheerders, maar ook met huurders. Je rapporteert aan de manager Financiële Administratie.

En kom je bij ons werken? Dan kom je terecht in een leuk team met gezellige collega’s. En niet te vergeten de twee-jaarlijkse bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrel en een informele werksfeer.

Werken bij Dé Vastgoedbeschermer betekent werken in een dynamische omgeving met een team van jonge professionals waarbij persoonlijke groei, innovatie, klantgedrevenheid en humor voorop staan. De informele en transparante sfeer binnen ons team maakt dat we snel en makkelijk met elkaar kunnen schakelen. Ons kantoor is gelegen in Waardenburg.

Over ons

Onze passie is om elk type leegstaand vastgoed in Nederland te beschermen tegen risico’s als diefstal, verpaupering, vandalisme en kraak. Wij zijn actief in heel Nederland en behoren tot de top 5 erkende leegstandbeheerders. Wij hechten veel waarde aan een informele werksfeer waarin persoonlijke groei, creativiteit, initiatief en klantgedrevenheid voorop staan. Dé Vastgoedbeschermer denkt ruim in zijn vak en ziet daarom altijd wel een oplossing voor het pand. Wij onderscheiden ons al ruim 20 jaar door een proactieve houding, hoge kwaliteitsstandaarden en het feit dat wij altijd net een stapje meer doen.

Direct solliciteren

Wat je gaat doen?

De functie van Financieel medewerker bij Dé Vastgoedbeschermerbestaat onder andere uit de volgende werkzaamheden:

 • Inkoop- en verkoopfacturen verwerken (debiteuren- en crediteurenadministratie);
 • Declaraties, afschrijvingen, loonjournaalposten en memoriaalboekingen verwerken;
 • Kas- en bankmutaties verwerken;
 • Maandelijkse prolongatie huurdersdebiteuren;
 • Debiteurenbeheer;
 • Huurafrekeningen verzorgen;
 • Salarisadministratie/P&O ondersteunen.

Wat we jou bieden?

 • Een informele, jonge en dynamische werkomgeving;
 • Een zelfstandige en uitdagende functie met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng;
 • Een aantrekkelijk salaris, inclusief een pensioenregeling;
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch;

Jouw profiel

 • MBO (bedrijfsadministratie) met enige jaren werkervaring is een pré;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Vaardigheid met MS-office software als Word, Excel, Outlook;
 • Kennis van Twinfield en Basecone is een pré.

Daarnaast ben je representatief en in staat om zowel zelfstandig aan de slag te gaan als te werken in teamverband. Een 9 tot 5 mentaliteit is een behoorlijk cliché, maar soms heeft een project meer aandacht nodig dan gemiddeld. Gelukkig delen al onze collega’s deze mindset.

Reageren?

Stuur dan je motivatiebrief met uitgebreid CV (inclusief recente pasfoto en salarisindicatie) naar: vacature@vastgoedbeschermer.nl Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Martine Meijer of Corrina Verkou via (088) 636 00 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteer via het invulformulier


  De heerMevrouw