Over je ruimte

Comfort en veiligheid staat voor jou en voor ons voorop. Of het nu gaat om het aanvragen van een reparatie, het melden van een storing of informatie over brandveiligheid. Je leest het hier.

Voor spoedeisende storingen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op telefoon 088 – 636 00 00.

Reparatie en onderhoud

Kleine onderhoudswerkzaamheden dien je zelf te verrichten. In andere gevallen kun je via onderstaand formuier een verzoek voor reparatie of onderhoud indienen.


Meer informatie

Klacht of overlast

Wij doen ons uiterste best je optimaal van dienst te zijn. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, stel ons hier dan van op de hoogte.


Meer informatie

Brandveiligheid

Brand, je moet er niet aan denken. Daarom raden wij jou aan deze tips ter harte te nemen, want zelfs een kleine brand kan veel leed aanrichten.


Meer informatie

Energiebesparing

Zorgvuldig en zuinig omgaan met energie scheelt niet alleen geld, je draagt ook bij aan een beter milieu. En dat kan heel simpel. Hier een paar tips.


Meer informatie

Huisregels

Je huurt een woon- of werkruimte in één van onze panden. Met deze huisregels zorgen we ervoor dat we het veilig en leuk houden voor iedereen.


Meer informatie

Afwezigheid

Jouw voornaamste taak als beschermer is dat je het pand beschermt met jouw aanwezigheid. Ben je langer dan 7 dagen aaneengesloten niet in het pand, geef dit dan aan ons door.


Meer informatie