Alles over leegstand

Het klinkt misschien gek maar wij houden niet van leegstand. Dé Vastgoedbeschermer wil al het leegstaande vastgoed in Nederland de beste tijdelijke invulling geven. Enerzijds beschermen wij uw vastgoed tegen de risico's die leegstand met zich meebrengt, zoals verpaupering, diefstal, vandalisme en kraak. Anderzijds bieden wij studenten, starters, zzp'ers, ondernemers en kunstenaars betaalbare en unieke woon- en werkruimten. Dé Vastgoedbeschermer heeft voor ieder leegstaand vastgoed een passende en flexibele bescherming en oplossing. 

Aanpak van leegstand via Dé Vastgoedbeschermer 

De risico's van leegstand

Leegstand van vastgoed is een ongewenste situatie. Zowel bij kortlopende leegstand als bij panden die langere tijd leeg komen te staan, bestaat het risico op kraak en vernielingen. Of het nu gaat om een bedrijfspand, schoolgebouw, kazerneterrein, ziekenhuis, woning of een hele woonwijk. Leegstand brengt verpaupering van het pand en van de directe leefomgeving met zich mee. Hierdoor nemen de vooruitzichten op een snelle verhuur of verkoop af. 

De voordelen van leegstandbeheer via Dé Vastgoedbeschermer 

  1. Rendement wordt hoog gehouden
  2. Pand in optimale staat voor verkoop of verhuur
  3. Op maat bescherming met flexibele oplossingen
  4. Aanvullende services
  5. Online op de hoogte van de status van het pand
  6. 24/7 Bereikbaarheidsdienst

Advies over uw leegstand met de VastgoedScan

Binnen 15 seconden ziet u wat wij voor u kunnen betekenen. Onze VastgoedScan is gemaakt voor bezitters en beheerders van leegstaand vastgoed en herstructureringsprojecten. Bevalt ons advies? Dan kunt u direct contact opnemen om iets dieper op uw situatie in te gaan.

Dit is onze werkwijze

1. Categorie

Dit is onze werkwijze

2. Type

Dit is onze werkwijze

3. Beheerperiode

Dit is onze werkwijze

4. Organisatie

Referenties van opdrachtgevers

Dé Vastgoedbeschermer werkt onder andere voor beleggers,vastgoedbeheerders, woningcorporaties, (semi) overheden, banken, curatoren en winkelketens.

Over het algemeen gaat het om grote gebouwen met veel ruimte. Als bij veroudering besloten wordt voor een nieuwe bestemming, moet vaak een overgangsperiode worden overbrugd. Dan komt Dé Vastgoedbeschermer in beeld. We werken alweer meer dan zeven jaar samen.
Universiteit Leiden

Universiteit Leiden

Ferdy Poppelier

Hoofd Vastgoedontwikkeling en -beheer

We hebben grootse plannen met het Sint Antoniusziekenhuis locatie Oudenrijn. Maar in de tussentijd moet de leegstaande bebouwing wel in goede staat blijven. Dat kan ik met een gerust hart overlaten aan Dé Vastgoedbeschermer.
Van Beek & Partners

Van Beek & Partners

Henk van Beek

Directeur

Andere pagina's over leegstand en leegstandbeheer 

Wilt u meer weten over het thema leegstand en leegstandsbeheer? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Dé Vastgoedbeschermer is een betrouwbare partner die op proactieve wijze uw leegstandrisico’s weet te minimaliseren. Daarnaast voldoen wij aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. We zijn aangesloten bij brancheorganisatie Vereniging Leegstandbeheer Nederland, dragen het Keurmerk Leegstandbeheer en zijn ISO gecertificeerd door de TÜV. Hieronder treft u andere pagina's over leegstand en leegstandsbeheer aan.

Verder praten over uw leegstand? 

Iedere leegstand is uniek, daarom komen we graag met u in contact om verder te praten over uw specifieke situatie. Ons succesvolle team bestaat uit ervaren professionals die u graag helpen bij alle voorkomende vraagstukken rondom uw leegstand.

Waar kunnen we u mee helpen?