Dit is ons karakter

Elke organisatie vindt zichzelf lean, jong, dynamisch, professioneel en de beste. Wij onderscheiden ons op een andere manier. De volgende karaktereigenschappen zijn kenmerkend voor ons bedrijf. We hadden d'r zo nog tien op kunnen schrijven, maar bescheidenheid siert de mens nietwaar?

Alles onder één dak

Veel opdrachtgevers willen 1 aanspreekpunt voor alle communicatie. Van leegstandbeheer, verhuur tot onderhoud, we kunnen 't allemaal. Eventueel met behulp van onze vaste partners. U heeft 1 aanspreekpunt met een landelijke dekking voor al uw vastgoed.

Duidelijke taal

We houden niet van gladde verkooppraatjes, hippe vastgoed termen of duizelingwekkende technische verhalen. Verwacht begrijpelijk Nederlands, goed onderbouwde informatie en dat we (beschaafd) zeggen waar 't op staat.

Maatwerk met “standaard” oplossingen

Dit klinkt tegenstrijdig, maar dat is het niet. We luisteren goed naar uw wensen en leveren vervolgens maatwerk. Maar vaak wel op basis van onze oplossingen. Ieder pand is anders. Door hier creatief mee om te gaan bereiken we snel het gewenste resultaat, tegen de laagste kosten.

Persoonlijk, efficiënt en flexibel

Een “compact” bedrijf heeft z'n voordelen. Onze directeur staat nog dagelijks met zijn voeten in de klei en is betrokken bij de dagelijkse operatie. U zit direct aan tafel met beslissers en dat maakt ons persoonlijk, efficiënt en flexibel.

Alles onder controle

Bij ons draait alles om het minimaliseren van risico’s en kosten die een “leegstaand” pand met zich meebrengt. Standaard controleren wij elke maand alles aan uw pand; elke ruimte wordt nagelopen, de units en beschermers worden gecontroleerd en alle meterstanden vastgelegd. Deze rapportages zijn ten allen tijde voor u inzichtelijk in onze portal zodat u precies weet wat we doen en waar onze tijd nou in gaat zitten. Dit voorkomt verrassingen achteraf en wij kunnen tijdig actie ondernemen indien nodig.

Eigenwijs

'Ja en amen' ligt niet echt in ons straatje. We zijn heel meedenkend maar ook lekker eigenwijs. We willen dat je onze kennis en ervaring optimaal gebruikt. Handelen doen we graag proactief, zodat de vaart er lekker in blijft zitten.

Eerlijk advies en vertrouwen

We verkopen geen dingen waar u niets aan heeft. Harder kunnen we onze eigen ruiten niet ingooien. Bij ons is afspraak ook echt afspraak en geen loze beloftes. We werken op basis van eerlijkheid en wederzijds vertrouwen. Dat bewijzen we graag.

Altijd up to date

Noem ons vakidioten of experts. We zijn betrokken, gemotiveerd, ter zake kundig en gewend om (autodidactisch) te blijven leren. Daarom weten we precies wat er nu speelt in de markt én wat z'n beste tijd gehad heeft.

The devil is in the details

In ieder van ons huist een kleine perfectionist. Dat ziet u terug in onze communicatie, afspraken en rapportages. Soms komt dat wat overdreven over, maar wij zijn daar best een beetje trots op.

Resultaat staat voorop

We willen graag dat onze oplossingen en services voor u een toegevoegde waarde hebben want uiteindelijk draait het om het resultaat. Onze inspanningen proberen we zo meetbaar mogelijk te maken en daar durven we ook op afgerekend te worden.