Dit is ons karakter

Elke organisatie vindt zichzelf lean, jong, dynamisch, professioneel en de beste. Wij onderscheiden ons op een andere manier. We vertellen je graag meer over welke eigenschappen kenmerkend zijn voor ons bedrijf. We hadden er zo nog tien op kunnen schrijven, maar bescheidenheid siert de mens nietwaar?

Alles onder één dak

Veel opdrachtgevers zien graag één aanspreekpunt voor alle communicatie. Dat snappen wij en dus, van leegstandbeheer tot verhuur tot onderhoud; we kunnen 't allemaal. Eventueel met behulp van onze vaste partners zorgen wij voor een vast aanspreekpunt met een landelijke dekking voor al uw vastgoed. Lekker all-round dus!

Duidelijke taal

Wij houden niet van gladde verkooppraatjes, hippe vastgoedtermen of duizelingwekkende technische verhalen. Verwacht van ons begrijpelijk Nederlands, goed onderbouwde informatie en een organisatie die (beschaafd) zegt waar 't op staat.

Maatwerk met “standaard” oplossingen

Dit klinkt tegenstrijdig, maar dat is het niet. We luisteren goed naar uw wensen en leveren vervolgens maatwerk. Maar vaak wel op basis van onze oplossingen. Ieder pand is anders. Door hier creatief mee om te gaan bereiken we snel het gewenste resultaat, tegen de laagste kosten.

Persoonlijk, efficiënt en flexibel

Een “compact” bedrijf heeft z'n voordelen. Onze directeur staat nog dagelijks met zijn voeten in de klei en is betrokken bij de dagelijkse operatie. U zit direct aan tafel met beslissers en dat maakt onze organisatie persoonlijk, efficiënt en flexibel.

Alles onder controle

Bij ons draait alles om het minimaliseren van risico’s en kosten die een “leegstaand” pand met zich meebrengen. Standaard controleren wij elke maand alles aan uw pand; elke ruimte wordt nagelopen, de units en beschermers worden gecontroleerd en alle meterstanden vastgelegd. Deze rapportages zijn te allen tijde voor u inzichtelijk in onze portal zodat u precies weet wat we doen en waar onze tijd nu eigenlijk in gaat zitten. Dit voorkomt verrassingen achteraf en zo kunnen wij tijdig actie ondernemen indien nodig.

Eigenwijs

'Ja en amen' ligt niet echt in ons straatje. We zijn heel meedenkend maar ook erg eigenwijs. We willen dat je onze kennis en ervaring optimaal gebruikt. Handelen doen we graag proactief, zodat de vaart er lekker in blijft zitten.

Eerlijk advies én vertrouwen

We verkopen geen dingen waar u niets aan heeft. Harder kunnen we onze eigen ruiten niet ingooien. Bij ons is afspraak ook echt afspraak en wij doen geen loze beloftes. We werken op basis van eerlijkheid en wederzijds vertrouwen. Dat bewijzen we graag!

Altijd up-to-date

Noem ons vakidioten of experts. We zijn betrokken, gemotiveerd, ter zake kundig en gewend om (autodidactisch) te blijven leren. Daarom weten we precies wat er nu speelt in de markt én wat z'n beste tijd wel heeft gehad.

The devil is in the details

In ieder van ons huist een kleine perfectionist. Dat ziet u terug in onze communicatie, afspraken en rapportages. Soms komt dat wat overdreven over, maar wij zijn daar best een beetje trots op.

Resultaat staat voorop

We willen graag dat onze oplossingen en services voor u een toegevoegde waarde hebben, want uiteindelijk draait het toch om het resultaat. Onze inspanningen proberen we zo meetbaar mogelijk te maken en daar durven we ook op afgerekend te worden.