Het laatste nieuws

Hieronder vindt u het laatste nieuws van Dé Vastgoedbeschermer. Wij houden u op de hoogte van o.a. de laatste ontwikkelingen, nieuws uit onze branche, innovaties ed.

​Waarmee kunnen we helpen?

​Waarmee kunnen we helpen?

21 mei 2021

Bij Dé Vastgoedbeschermer streven we ernaar om het leegstaande vastgoed in Nederland de beste tijdelijke invulling te geven. Daarmee beschermen wij vastgoed tegen de risico’s die leegstand met zich meebrengt zoals verpaupering, diefstal, vandalisme en kraak. Anderzijds bieden we met ons leegstandbeheer studenten, starters, zzp’ers, ondernemers en kunstenaars betaalbare en unieke woon- en werkruimtes.Waarmee kunnen we helpen? Denk ruim!

Lees verder

Een opzegging tijdens de Corona-crisis?

Een opzegging tijdens de Corona-crisis?

27 maart 2020

Door Minister van Veldhoven van Milieu en Wonen is in het nieuws gebracht dat vanwege de coronacrisis er tijdelijk geen huisuitzettingen zullen zijn in de reguliere verhuursector. Dit nieuwsbericht levert vragen op. Daarom komt branchevereniging VLBN – waar ook Dé Vastgoedbeschermer lid van is – met een eigen verklaring hoe leegstandbeheerders omgaan met hun bewoners in crisistijd.

Lees verder

Maatregelen als gevolg van het Corona virus

Maatregelen als gevolg van het Corona virus

16 maart 2020

Het kabinet heeft gisteravond ingrijpende maatregelen aangekondigd in verband met het indammen en bestrijden van het Coronavirus. Dat raakt ons allen en samen zullen wij deze lastige periode door moeten zien te komen. Het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van ons allemaal om de risico’s in te dammen.

Lees verder

'Kansen zien die niet voor de hand liggen en buiten de gebaande paden denken’

'Kansen zien die niet voor de hand liggen en buiten de gebaande paden denken’

13 september 2019

Al ruim 16 jaar zorgt Dé Vastgoedbeschermer voor de beste tijdelijke en structurele oplossingen voor leegstaande panden. Vastgoedjournaal stelt vijf vragen aan Jeroen van de Coolwijk.

Lees verder

Opening nieuwe dorpshart Moerdijk

Opening nieuwe dorpshart Moerdijk

1 juli 2019

Afgelopen zaterdagmiddag werd in de stralende zon en onder het toeziend oog van de dorpsbewoners het nieuwe dorpshart van Moerdijk geopend. Als betrokken leegstandbeheerder van Moerdijk was Dé Vastgoedbeschermer hierbij uiteraard aanwezig.

Lees verder

Het zit er weer op: de Provada 2019!

Het zit er weer op: de Provada 2019!

7 juni 2019

Na weken van voorbereiding en toeleven naar een intensieve beursweek, zit het er alweer op! De grootste vastgoedbeurs in Nederland is wederom druk bezocht met woensdag de drukst bezochte beursdag van de afgelopen jaren: ruim 11.400 bezoekers wisten de RAI te vinden! Tijd om even terug te blikken op de afgelopen dagen.

Lees verder

De Provada 2019 staat weer voor de deur!

De Provada 2019 staat weer voor de deur!

16 mei 2019

Over een paar weken is het weer zo ver, dan staat de Provada 2019 weer voor de deur! Met dit jaar als thema 'Are we fit for the future?' is het weer een editie die we niet zouden willen missen. En uiteraard hopen wij u daar ook te mogen verwelkomen bij onze stand!

Lees verder

Een dagje meesnuffelen met de buitendienst

Een dagje meesnuffelen met de buitendienst

19 maart 2019

Afgelopen vrijdag kreeg onze Robert gezelschap van Bart (14), die in het kader van zijn snuffelstage graag een dagje wilde meelopen om te kijken hoe zo'n dag als coördinator buitendienst in de leegstandbeheer er nu eigenlijk uitziet. Het blijkt een leuke, lange, maar vooral ook erg leerzame dag!

Lees verder

Duurzame invulling van het St. Joseph in Heemskerk

Duurzame invulling van het St. Joseph in Heemskerk

12 juli 2018

Het St. Joseph is een bijzonder gebouw met veel emotionele waarde en moet daarom duurzaam in stand worden gehouden. Om de periode van leegstand tot verkoop te overbruggen, benaderde de gemeente begin dit jaar diverse leegstandbeheerders om een voorstel te maken.

Lees verder

Maatschappelijke kijk op leegstand

Maatschappelijke kijk op leegstand

28 juni 2018

Nadat basisschool Noorderlicht eind 2016 verhuisde naar hun nieuwe onderkomen, was er voor het schoolgebouw aan de Klokkenlaan nog geen nieuwe bestemming. Om de besluitvorming rondom de nieuwe bestemming goed en grondig te kunnen onderzoeken, besloot de Gemeente ’s-Hertogenbosch in de tussenperiode Dé Vastgoedbeschermer in te zetten voor het tijdelijk beheer van het pand.

Lees verder

Eerste stap naar nieuw dorpshart Moerdijk

Eerste stap naar nieuw dorpshart Moerdijk

21 juni 2018

Tijdens de dorpsavond in Moerdijk werden woensdag 20 juni de plannen voor het nieuwe dorpshart openbaar gemaakt. Over een jaar komt op het terrein van de Stephanuskerk een gloednieuw dorpscentrum voor jong en oud, met een sportveld, speeltuin en picknickweide. Als vastgoedbeheerder van de Moerdijkregeling waren wij ook aanwezig om kennis te maken met bewoners en andere belangstellenden.

Lees verder

Dé Vastgoedbeschermer wint Aanbesteding Moerdijk

Dé VGB wint Aanbesteding Moerdijk

15 mei 2018

Dé Vastgoedbeschermer heeft de Europese Aanbesteding Vastgoedbeheerder Moerdijkregeling gewonnen. Deze opdracht is op 8 mei jongstleden definitief gegund. “Wij hebben deze mooie opdracht gewonnen met de kwalificatie ‘Beste Prijs Kwaliteit’ verhouding”, aldus een zeer trotse Operationeel Directeur Dennis van Roon.

Lees verder

Dé Vastgoedbeschermer op PROVADA 2018

Aanwezig op PROVADA 2018

9 mei 2018

Ontmoeten we u dit jaar (opnieuw) tijdens het jaarlijkse ontmoetingspunt van de vastgoedbranche? Over vier weken is het alweer zover, dan vindt PROVADA van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 juni plaats in de Amsterdam RAI. Voor de zesde keer op rij nemen wij deel aan de beurs met een eigen stand. We hebben er zin in en zien u graag tijdens één van de beursdagen!

Lees verder

Hoera! We bestaan 15 jaar

Hoera! We bestaan 15 jaar

26 april 2018

Dé Vastgoedbeschermer bestaat 15 jaar en daar zijn we maar wát trots op! Met het hele team vierden we vrijdag het jubileum tijdens een feestelijke barbecueavond. Met elkaar kijken we terug op de groei die de organisatie heeft doormaakt in de afgelopen jaren. Van eenmanszaak naar een bloeiende leegstandbeheerder met een team van 22 medewerkers.

Lees verder

Nieuwe branchevereniging en bestuur VLBN

Nieuwe branchevereniging VLBN opgericht

20 februari 2018

Vijftien van de 21 KLB gecertificeerde leegstandbeheerders hebben op 15 februari de nieuwe branchevereniging VLBN (Vereniging Leegstandbeheerders Nederland) opgericht. Tijdens deze bijeenkomst zijn tevens de twee nieuwe bestuursleden benoemd die voorzitter Ton Ruhe gaan ondersteunen.

Lees verder

In één week diverse leegstaande panden het doelwit

Leegstaande panden het doelwit

20 november 2017

Leegstaande panden waren afgelopen week volop het doelwit van onder andere kraak, brand, diefstal en inbraak. In Den Bosch werd de voormalige pastorie gekraakt, in Kaatsheuvel ontstond een gaslek nadat de koperen gasleiding was gestolen en in Boxtel veroorzaakten acht jongens een brand. Deze situaties laten zien hoe noodzakelijk het is om leegstaand vastgoed te beschermen en een tijdelijke invulling te geven.

Lees verder

Dennis van Roon, Operationeel Directeur bij De Vastgoedbeschermer

Dennis van Roon, Operationeel Directeur

15 november 2017

Dennis van Roon is sinds 1 november in dienst getreden als Operationeel Directeur bij Dé Vastgoedbeschermer. Hij heeft ruime kennis en ervaring in de vastgoedbranche en de facilitaire branche, waar hij diverse managementfuncties heeft vervuld bij onder andere JLL Vastgoedmanagement, WPM Offices, ISS en Apleona HSG Facility Management.

Lees verder

“Kraken; dat mag tegenwoordig toch niet meer?”

“Kraken; dat mag tegenwoordig toch niet meer?”

1 november 2017

Sinds de invoering van de Wet Kraken en Leegstand is kraken per 1 oktober 2010 bij wet verboden. Toch merken we nog regelmatig dat er veel onduidelijkheid is rondom kraken. Zo heerst nog vaak de opvatting dat kraken ook met de nieuwe wet pas mogelijk is na één jaar leegstand. Dat was met de vorige wet namelijk wel het geval. Wat is er met de invoering van de wet eigenlijk veranderd? Loopt uw pand pas na een jaar leegstand risico op kraak of al vanaf dag één?

Lees verder

Beschermer koopt voormalig Kantongerecht van Rijksvastgoedbedrijf

Beschermer koopt voormalig Kantongerecht

30 oktober 2017

Het voormalig Kantongerecht in Den Helder is verkocht. En aan niet zomaar een koper. Nadat het Rijk het mes zette in het aantal gerechtsgebouwen besloot het Rijksvastgoedbedrijf om Dé Vastgoedbeschermer in te zetten om het pand te beschermen. Dankzij de invulling door tijdelijke ondernemers kreeg het monument een bestemming tot aan de verkoop. Brigitte Jacobs, mede-eigenaresse van KJK Architecten, was één van die ondernemers. Zij besluit eerder dit jaar het gerechtsgebouw te kopen.

Lees verder

Binnenkijken bij... Taarten van zoete liefde

Binnenkijken bij Taarten van zoete liefde

23 oktober 2017

Leegstaand vastgoed beschermen we veelal door het pand tijdelijk in gebruik te geven aan bewoners en ondernemers. Maar wat voor mensen beschermen eigenlijk het vastgoed? Om ze beter te leren kennen, geven we in de rubriek 'Binnenkijken bij...' een kijkje in de woon- en werkruimtes. Deze keer kijken we binnen bij Corine Castelein en haar bedrijf Taarten van zoete liefde.

Lees verder

Graffiti gevel verbergt prachtig huis

Graffiti gevel verbergt prachtig huis

3 oktober 2017

Echte schoonheid zit van binnen. Niet alleen vaak bij mensen, maar zeker bij dit huis in het centrum van Amsterdam. Op het eerste gezicht zou dit pand je waarschijnlijk niet opvallen. De gevel komt niet erg uitnodigend over en de meeste van ons zullen er achteloos voorbij lopen. Wat je op dat moment dan niet weet is dat er achter de gevel, die volledig bespoten is met graffiti, een prachtige woning schuilgaat.

Lees verder

Van krakershol naar nette woonruimtes

Van krakershol naar nette woonruimtes

31 augustus 2017

Er zijn situaties denkbaar waar leegstaande panden onbewoonbaar of nog niet veilig genoeg zijn om er beschermers in te plaatsen. Voor deze situaties hebben we sinds begin dit jaar een nieuwe oplossing aan ons dienstenpalet toegevoegd: bescherming door techniek. Wat te doen als bijvoorbeeld je pand net ontruimd is na kraak, alle voorzieningen verwijderd zijn en je wilt voorkomen dat het pand opnieuw gekraakt wordt?

Lees verder

Krakers moeten ADM-terrein na 20 jaar definitief verlaten

Krakers moeten ADM-terrein na 20 jaar definitief verlaten

28 augustus 2017

Na 20 jaar juridisch getouwtrek is er een einde gekomen aan de strijd rondom het ADM-terrein. Eigenaar Chidda Vastgoed B.V. heeft een huurder gevonden en duidelijke plannen gemaakt. De groep van tenminste 125 krakers moet het terrein in februari definitief verlaten, anders volgt ontruiming door de politie. Dat is op 25 juli jl. in hoger beroep door het gerechtshof in Amsterdam bepaald.

Lees verder

Een contrast tussen schoonheid en verval

Contrast tussen schoonheid en verval

15 augustus 2017

Schoonheid creëren tussen leegstand en verval? Straatkunstenaar Tyrone Wright, ook wel bekend als Rone, is ervan overtuigd dat het mogelijk is. En dat bewijst hij met de prachtige muurschilderingen die hij eerder dit jaar schilderde in een verlaten huis in Melbourne. Het binnenkort te slopen huis verkeert al een tijd in vervallen staat en werd voornamelijk gekenmerkt door kapotte plafonds en gebladderde muren. Tot nu toe...

Lees verder

Kraken als statement tegen opkomend toerisme

Kraken als statement tegen opkomend toerisme

20 juni 2017

De woningnood is vaak de belangrijkste reden dat er wordt gekraakt. Uit protest tegen het groeiende toerisme in Amsterdam heeft een groep krakers afgelopen weekend een pand aan de Koninginneweg bezet. Ondanks dat er aangifte is gedaan door de eigenaar, moeten er eerst concrete plannen overlegd worden voordat de krakers uitgezet kunnen worden.

Lees verder

Drie succesvolle dagen op PROVADA 2017

Drie succesvolle dagen op PROVADA 2017

8 juni 2017

Met een tevreden gevoel kijken we terug op een zeer geslaagde deelname aan PROVADA 2017! In drie dagen werd de vastgoedbeurs bezocht door 24.197 bezoekers. Op onze stand hebben we veel bekende relaties en nieuwe contacten mogen ontvangen: voor advies, een praatje of een heerlijke koffie of smoothie gemaakt door onze barista.

Lees verder

Dagwinnaars Grijp de kraker

Dagwinnaars Grijp de kraker

31 mei 2017

Tijdens PROVADA 2017 worden de bezoekers van onze stand uitgedaagd voor ons beursspel 'Grijp de kraker'. In een grijpkast die u vast en zeker kent van de kermis liggen voornamelijk gele ballen, maar ook 6 zwarte ballen met het kraakteken. Lukt het om de zwarte bal te grijpen? Dan maakt de bezoeker kans op een echte Vastgoedbeschermer VR Bril. Iedere dag verloten we onder de deelnemers 5 brillen.

Lees verder

Dé Vastgoedbeschermer op PROVADA 2017

Aanwezig op PROVADA 2017

7 mei 2017

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Dé Vastgoedbeschermer is sinds 2012 vertegenwoordigd op de vakbeurs en hoort er als vanzelfsprekend tussen. Daarom vindt u ons van 30 mei tot en met 1 juni in hal 10 op stand 20. Graag nodigen we u uit voor een bezoek aan onze stand.

Lees verder

Vernieuwing van de ISO-9001 certificering

Vernieuwing van ISO-9001

4 mei 2017

Om een goede en betrouwbare dienstverlening te leveren, zijn we enkele jaren gecertificeerd volgens ISO-9001. Met de vernieuwing van ISO-9001:2008 naar 2015 hebben we ervoor gekozen om ons nu al te laten hercertifceren conform de nieuwe normering.

Lees verder

Krakers in panden aan het Spui in Den Haag

Krakers in panden aan het Spui

1 mei 2017

In de Haagse binnenstad hebben krakers vorige week hun intrek genomen in twee panden aan het Spui. Het gaat om twee woonhuizen vlakbij het stadhuis. Met de actie willen ze niet alleen hun eigen precaire woonsituatie oplossen, maar ook ‘de systematische problematiek omtrent woningnood en leegstand’ zichtbaar maken.

Lees verder

31 beschermers in voormalig gemeentehuis Schijndel

31 beschermers in gemeentehuis Schijndel

23 februari 2017

Na de fusie van de gemeenten Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel is het oude gemeentehuis van Schijndel per 1 januari niet meer in gebruik. Om eventuele verpaupering, overlast en vandalisme te voorkomen heeft de gemeente Meierijstad eind vorig jaar een aanbesteding voor tijdelijke invulling van het gemeentehuis uitgezet.

Lees verder

Tijdelijke invulling van monumentale kantoorvilla

Tijdelijke invulling van kantoorvilla

23 februari 2017

Een pand dat te koop staat kan één van de redenen zijn dat pandeigenaren met leegstand te maken krijgen. Dat was ook de reden waarom Erik van Rooijen, eigenaar van Keivast BV, in contact kwam met onze Account Manager Maurice Swinkels. Zijn kantoorvilla in Hilversum stond al een tijdje leeg en om de verkoopperiode te overbruggen wilde hij graag een tijdelijke oplossing voor zijn pand.

Lees verder

Eerste ondernemer in voormalig gemeentehuis Schijndel

Eerste ondernemer gemeentehuis Schijndel

23 februari 2017

Vanaf 13 februari is het mogelijk om te wonen of ondernemen in het voormalig gemeentehuis van Schijndel. In totaal worden er 31 beschermers geplaatst. Ludo Hof, eigenaar van Bridging The Gap B.V., is de eerste ondernemer van het gemeentehuis.

Lees verder

Schijndel is nieuwe halte voor avonturier

Schijndel is nieuwe halte voor avonturier

16 februari 2017

De oude burgemeesterskamer van Schijndel heeft een nieuwe bewoner met een bijzonder verhaal. 'Welkom in de burgemeesterskamer van Schijndel", zegt Eric Mijnster (28). Hij staat in de deuropening van de voormalige werkkamer van Jetty Eugster.

Lees verder

Voormalig gemeentehuis Schijndel in tijdelijk gebruik gegeven aan ‘De Vastgoedbeschermer’

Gemeentehuis Schijndel in tijdelijk gebruik

26 januari 2017

Het gemeentehuis van Schijndel is sinds enkele weken niet meer in gebruik. Om verpaupering, overlast en eventueel vandalisme te voorkomen is het gebouw tijdelijk in gebruik gegeven aan ‘De Vastgoedbeschermer’. De Vastgoedbeschermer is een professionele partij gespecialiseerd in leegstandsbeheer.

Lees verder

Voor ’n prikkie wonen in oude school Oosthuizen

Voor ’n prikkie wonen in Oosthuizen

9 januari 2017

Het rumoerige stadsleven van Amsterdam trekt Rebecca Sepers (21) niet zo. De Monnickendamse is daarom als een kind zo blij met haar nieuwe woning: het voormalige onderkomen van basisschool Het Kraaiennest in Oosthuizen.

Lees verder

"Ons pand staat er keurig bij en wij zijn een zorg armer"

15 december 2016

De samenwerking tussen fusiegemeente Stichtse Vecht en Dé Vastgoedbeschermer gaat al vele jaren terug. In die jaren hebben we schoolgebouwen en een bibliotheek beheerd voor de gemeente. Door diverse oorzaken kwam ook het gemeentehuis in Loenen aan de Vecht leeg te staan.

Lees verder

Amsterdam wil leegstand beboeten

Amsterdam wil leegstand beboeten

20 oktober 2016

Huiseigenaren in Amsterdam mogen binnenkort hun panden niet langer dan zes maanden leeg laten staan. Staat het pand zonder geldende reden toch langer leeg, dan kan de stad zelf een bewoner aandragen of een forse boete opleggen.

Lees verder

Winkelleegstand biedt pandeigenaren en fabrikanten unieke kansen door Fensters

Winkelleegstand biedt unieke kansen

20 oktober 2016

Het beeld van de algemene winkelstraat is de laatste jaren veranderd door de toename van leegstand, dat steeds vaker resulteert in waardedaling van vastgoed. Met opvallende etalages biedt Fensters pandeigenaren en retailers kansen door uitstraling en invulling te geven aan deze lege winkels.

Lees verder

Bussum: maatschappelijke invulling door lokale ondernemers

Bussum: maatschappelijke invulling door lokale ondernemers

15 juni 2016

Toen in 2014 een schoolgebouw aan de Ruijterlaan in Bussum leeg kwam te staan, kregen zowel de omwonenden als de gemeente Bussum (nu gemeente Gooise Meren) al snel te maken met de vervelende gevolgen van leegstand.

Lees verder

Dé Vastgoedbeschermer dankt haar relaties voor een zeer geslaagde PROVADA 2016

Terugblik PROVADA

15 juni 2016

Dé Vastgoedbeschermer kijkt weer terug op een zeer geslaagde deelname aan de PROVADA 2016. Relaties en collega's bedankt voor de 3 succesvolle en gezellige dagen.

Lees verder

Dé Vastgoedbeschermer is wederom aanwezig op de PROVADA 2016

PROVADA 2016

3 mei 2016

Dé Vastgoedbeschermer presenteert tijdens de PROVADA 2016 The Next Step voor winkelleegstand en we praten u bij over de do’s en dont’s bij leegstand.

Lees verder

Accountmanager Laurens Smits in dienst

Uitbreiding sales team

8 februari 2016

Per 4 januari is het sales team van Dé Vastgoedbeschermer uitgebreid met de komst van Laurens Smits. Laurens heeft een uitgebreide ervaring in sales.

Lees verder

Bergen op Zoom kiest voor Dé Vastgoedbeschermer!

Bergen op Zoom kiest voor Dé Vastgoedbeschermer

19 november 2015

De gemeente Bergen op Zoom heeft een diversiteit aan leegstaande panden; van scholen tot een voormalig klooster en van woningen tot een voormalige bibliotheek. Onlangs heeft de gemeente het leegstandbeheer ondergebracht bij Dé Vastgoedbeschermer. Zij kozen voor Dé Vastgoedbeschermer onder andere vanwege de professionele gestructureerde aanpak en het verkrijgen van 24/7 inzicht.

Lees verder

Amsterdamse krakers vaak vrijuit

Amsterdamse krakers vaak vrijuit

30 juni 2015

Op Prinseneiland en in de Jan Hanzenstraat in Amsterdam werden op 28 juni jl. twee panden gekraakt. De Amsterdamse politiecommissaris de heer Leen Schaap geeft aan dat het kraakverbod lang niet altijd te handhaven is. Als krakers een leeg gebouw kraken, is al vrij snel juridisch aannemelijk dat zij daar wonen. Dat geeft hun rechten die de overheid niet zomaar mag schenden.

Lees verder

VLBN ontvangt Minister Blok in Rotterdam

VLBN ontvangt Minister Blok in Rotterdam

20 mei 2015

De minister en een groep specialisten van zijn departement wilden met eigen ogen zien hoe leegstandbeheerders in opdracht van corporaties, gemeentes en andere vastgoedeigenaren leegstaand vastgoed weten in te zetten als betaalbare tijdelijke woon- en werkruimtes.

Lees verder

Tijdelijk beheer als Placemaking voor gebiedsontwikkeling

Tijdelijk beheer voor gebiedsontwikkeling

4 mei 2015

"Zet tijdelijk beheer in als Placemaking voor succesvolle gebiedsontwikkeling." Aldus Jeroen van de Coolwijk, op Vastgoedjournaal.nl. Hij gaat hierbij in op de herontwikkeling van bedrijventerreinen uit de jaren ’80 of ’90. Achter de tekentafel wordt een visie bepaald.

Lees verder

De VLBN benoemt nieuwe voorzitter

Nieuwe voorzitter VLBN

14 maart 2015

27 februari 2015 - De Vereniging Leegstandbeheerders Nederland (VLBN) heeft per 1 januari 2015 Drs. A.J.A. (Ton) Ruhe (1948) benoemd tot voorzitter. Ton Ruhe volgt daarmee Fons Schrader op, die de brancheorganisatie sinds de oprichting in 2009 met succes heeft geleid.

Lees verder

Gemeente Duiven kiest voor tijdelijke bewoning in leegstaand schoolgebouw

Bewoning schoolgebouw in Duiven

14 maart 2015

"Wij gaan voor strategische invulling”, zegt accountmanager Arjan van Eijk in een gesprek met Vastgoedjournaal.nl. Vastgoedjournaal.nl sprak met hem over het leegstandbeheer van een schoolgebouw in Duiven. Gemeente Duiven is de eigenaar van het schoolpand en is de nieuwe bestemming van het schoolgebouw aan het onderzoeken.

Lees verder

Leegstand kantorenmarkt neemt verder toe

Leegstand kantorenmarkt

9 maart 2015

De vraag naar kantoorruimte is vorig jaar opnieuw gedaald. Daarnaast nam het aanbod van leegstaande en nog te verhuren gebouwen toe. Dat blijkt uit cijfers die makelaarsvereniging NVM Business donderdag 5 maart heeft gepubliceerd.

Lees verder

Tholen anti-krakers in schoolgebouw Westerpoort

Anti-kraak school Westerpoort

3 maart 2015

In het voormalige schoolgebouw van het Westerpoort aan de Abraham Beeckmanlaan in Tholen komen anti-krakers.Op die manier wil de gemeente voorkomen dat er vernielingen worden aangericht of wordt ingebroken. "Op drie cruciale plekken in het pand kan straks worden gewoond", laat een woordvoerster weten.

Lees verder

Onze ISO-certificering

ISO-certificering

12 februari 2015

Sinds een aantal jaar is Dé Vastgoedbeschermer ISO gecertificeerd. ISO is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Ook bij de laatste ISO-controle is het certificaat weer verstrekt aan Dé Vastgoedbeschermer.

Lees verder