Tijdelijk Beheer Provincie Overijssel

In de provincie Overijssel zal Dé Vastgoedbeschermer vanaf 1 mei het tijdelijk beheer van leegstaande panden voor de provincie Overijssel verzorgen. Direct omwonenden van een beheerd leegstaand pand worden middels een brief geïnformeerd over de wijziging van de beheerder. In deze brief delen wij onze contactgegevens en het storingsnummer wat 24/7 bereikbaar is voor klachten en calamiteiten. Tevens attenderen wij hierbij dat Dé Vastgoedbeschermer in week 17 een 2-tal digitale informatieavonden zal organiseren waarin wij ons nader zullen voorstellen en eventuele vragen zullen beantwoorden. Men kan zich hiervoor aanmelden via onderstaand contactformulier. Ook informeren wij de betreffende gemeente, politie en veiligheidsregio per mail over de wijziging van het beheer.

Naast het traditionele leegstandbeheer in de provincie Overijssel zal Dé Vastgoedbeschermer ook diverse objecten waaronder de opstallen op de vliegbasis Twente beveiligen doormiddel van techniek (camera + alarmsystemen).

Op maandag 24 april en dinsdag 25 april zullen 2 digitale informatieavonden voor omwonenden plaatsvinden zoals middels de brief aan de omwonenden is gecommuniceerd.

Informatieavonden   Dé Vastgoedbeschermer in beeld

   Een kijkje in onze organisatie

   Dé Vastgoedbeschermer is de ervaren specialist in tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en herstructureringsprojecten in heel Nederland. Dé Vastgoedbeschermer onderscheidt zich al ruim 18 jaar met een excellente service en een eigentijdse aanpak. Wij zetten net dat stapje extra.

   For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
   Ik Accepteer