Werkruimte in Arnhem

Deel 'm hier!

Eigentijds ondernemen in een historisch rijksmonument in Arnhem! Ben je op zoek naar een unieke plek? Dan is het zeker de moeite waard eens een kijkje te komen nemen in de Diogenes bunker!

IMG_7163.JPG
IMG_7205.JPG
IMG_7158.JPG
IMG_7307.JPG
IMG_7324.JPG
IMG_7259.JPG
IMG_7321.JPG

Bijzonderheden

Er zijn mogelijkheden voor kantoor en schoon atelier. Met de bouw van deze bunker werd in augustus 1942 gestart. Er werd zelfs een speciale spoorlijn aangelegd voor de aanvoer van rond de 33.000 kubieke meter beton. Al in juli 1943 was het gebouw gereed en werd het met 2 maanden in gebruik genomen.

Wij bieden nog plek aan 2 ondernemers. Je krijgt rond de 50 m² tot je beschikking verdeeld over meerdere ruimtes. Wil je meer informatie, neem dan even contact met ons op!

*Onze prijzen zijn exclusief btw.


Locatie van dit pand in Arnhem

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Arnhem


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!