Werkruimte in Utrecht

Deel 'm hier!

​Wij bieden in Utrecht (nabij Vleutenseweg) een interessante oplossing voor een flexibele ondernemer / kunstenaar zoals jij! Voorheen het hoofdkantoor van een groot bedrijf, op korte termijn beschikbaar voor jou. Meer weten? Klik even verder!

utrecht entree.jpg
utrecht.jpg
indruk unit utrecht.jpg

Bijzonderheden

We gaan in deze locatie plek bieden aan 2 ondernemers / kunstenaars. De beschikbare units zijn gelegen op de begane grond en ongeveer 40 m² / de hoogte is 3.30 meter. Centraal gelegen nabij de A2, openbaar vervoer en winkels.

Locatie van dit pand in Utrecht

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Utrecht


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!