Dé Vastgoedbeschermer wint aanbesteding Tijdelijk Beheer Opstallen Provincie Overijssel

Dé Vastgoedbeschermer is verheugd om aan te kondigen dat zij de aanbesteding voor Tijdelijk Beheer Opstallen van de Provincie Overijssel heeft gewonnen. Deze aanbesteding stelt Dé Vastgoedbeschermer in staat om haar expertise in te zetten voor het beheer van diverse opstallen verspreid in de provincie Overijssel.

De Provincie Overijssel heeft gekozen voor Dé Vastgoedbeschermer vanwege haar uitgebreide ervaring en bewezen track record in het tijdelijk beheer van vastgoed. Op het gebied van tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed, heeft Dé Vastgoedbeschermer een sterke reputatie opgebouwd door het bieden van hoogwaardige oplossingen voor leegstandsbeheer aan zowel de private als publieke sector.

De samenwerking tussen de Provincie Overijssel en Dé Vastgoedbeschermer heeft als doel om op een duurzame en efficiënte manier om te gaan met leegstaand vastgoed in de provincie. Door het tijdelijk beheer van opstallen kan de Provincie Overijssel haar vastgoedportefeuille optimaal benutten en leegstandsrisico’s minimaliseren. Dé Vastgoedbeschermer zal zorg dragen voor het technisch, commercieel en administratief beheer van de opstallen, evenals voor het selecteren van geschikte tijdelijke gebruikers.

Als betrouwbare en professionele partner kijkt Dé Vastgoedbeschermer uit naar een succesvolle samenwerking met de Provincie Overijssel. Met haar expertise en innovatieve aanpak zal Dé Vastgoedbeschermer bijdragen aan het behoud en de waardeontwikkeling van het vastgoed van de Provincie Overijssel, terwijl tegelijkertijd de leefbaarheid in de regio wordt bevorderd.