Leegstandbeheer op maat

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in leegstandbeheer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dé Vastgoedbeschermer weet op betrokken en proactieve wijze uw leegstandrisico’s te minimaliseren. We streven ernaar om al het leegstaande vastgoed in Nederland de beste tijdelijke invulling te geven. Daarmee beschreven wij vastgoed tegen de risico's die leegstand met zich meebrengt. Anderzijds bieden we met ons leegstandbeheer studenten, starters, zzp’ers, ondernemers en kunstenaars betaalbare en unieke woon- en werkruimtes. Of het nou gaat om een bedrijfspand, schoolgebouw, kazerneterrein, ziekenhuis, woning of hele woonwijk. Dé Vastgoedbeschermer heeft voor iedere situatie passende en flexibele oplossing.

Vakkundig leegstandbeheer minimaliseert de leegstandricico's

Leegstaand vastgoed loopt vanaf de eerste dag een risico. Verpaupering, diefstal, vandalisme en kraak zijn de meest voorkomende risico's waar u als pandeigenaar mee te maken kunt krijgen. Leegstand doet niet alleen afbreuk aan de waarde, maar ook aan de representativiteit van uw pand.


Zonder leegstandbeheer?

Op het moment dat een pand leegstaat begint het risico van verpaupering, vandalisme en kraak. En een pand dat eenmaal gekraakt is, is niet zomaar weer op orde. De eigenaar van het pand moet eerst aangifte moet doen voordat een pand überhaupt wordt ontruimd. Niet zelden volgt een civielrechtelijke procedure, waarbij de eigenaar eerst zijn spoedeisend belang moet aantonen. Een proces dat niet alleen veel geld, maar ook veel kostbare tijd en energie kost. Kortom een onwenselijke situatie. Of het onroerend goed nu kort of lang leeg staat, met leegstandbeheer op maat bent u verzekert van de juiste bescherming tegen alle leegstandsrisico's.


Verzekert van een optimale bescherming 

Kies voor veiligheid en waardebehoud van uw pand. Wij beheren uw leegstaand vastgoed door het tijdelijk in gebruik te geven aan beschermers (bewoners en ondernemers). Hierdoor bent u beschermd tegen de leegstandrisico's, behoud u uw maximale verzekeringsdekking en blijft u pand representatief van binnen en buiten.

  • Oplossingen op basis van bruikleen, tijdelijke verhuur en (camera) bewaking
  • Directe bescherming van uw vastgoed
  • Uw rendement wordt hoog gehouden
  • Creëer beleving voor de verhuur of verkoop
  • Op maat bescherming voor kortlopende of langlopende leegstand
  • Aanvullende services (o.a. maandelijkse pandcontroles en rapportages)
  • Altijd online inzicht in de status van uw pand
  • 24/7 bereikbaarheidsdienst en storingsdienst

Advies over leegstandbeheer met de VastgoedScan

Binnen 15 seconden ziet u wat wij voor u kunnen betekenen. Onze VastgoedScan is gemaakt voor bezitters en beheerders van leegstaand vastgoed en herstructureringsprojecten. Bevalt ons advies? Dan kunt u direct contact opnemen om iets dieper op uw situatie in te gaan.

Dit is onze werkwijze

1. Categorie

Dit is onze werkwijze

2. Type

Dit is onze werkwijze

3. Beheerperiode

Dit is onze werkwijze

4. Organisatie

Uw leegstaand vastgoed is bij ons in goede handen

Wij beschermen vastgoed onder andere voor beleggers, woningcorporaties, (semi) overheden, banken, curatoren, vastgoedbeheerders, winkelketens. En waarom deze partijen voor ons al hun leegstandbeheerder hebben gekozen? Dat vertellen ze u graag zelf.


Over het algemeen gaat het om grote gebouwen met veel ruimte. Als bij veroudering besloten wordt voor een nieuwe bestemming, moet vaak een overgangsperiode worden overbrugd. Dan komt Dé Vastgoedbeschermer in beeld. We werken alweer meer dan zeven jaar samen.
Universiteit Leiden

Universiteit Leiden

Ferdy Poppelier

Hoofd Vastgoedontwikkeling en -beheer

Wij dachten alleen aan leegstandsbeheer wanneer een pand een jaar of langer leegstond. Hier kwam verandering in toen we kennismaakten met Dé Vastgoedbeschermer. Dankzij hun inzet weten we zeker dat elk leegstaand pand de aandacht krijgt die het nodig heeft.
Sligro Food Group

Sligro Food Group

Frank Punte

Hoofd afdeling Vastgoed

Zeker tot 2020 zijn we in het gebied bezig met grootschalige herstructurering. Door de goede controles en de grondige werving en selectie vanuit Dé Vastgoedbeschermer worden wij ontzorgd en kunnen wij ons bezig houden met de toekomst van de wijk.
Woningcorporatie KleurrijkWonen

Woningcorporatie KleurrijkWonen

Nadine Vossebeld

Woonconsulent

Verder praten over de mogelijkheden van leegstandbeheer? 

Iedere leegstand is uniek, daarom komen we graag met u in contact om verder te praten over uw specifieke situatie. Ons succesvolle team bestaat uit ervaren professionals die u graag helpen bij alle voorkomende vraagstukken rondom uw leegstand.

Waar kunnen we u mee helpen?