Stage lopen of afstuderen

Wil je stage lopen bij Dé Vastgoedbeschermer? Als stagiair heb jij een frisse kijk op ons bedrijf en ken je de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Stage lopen bij Dé Vastgoedbeschermer kan een begin zijn van een loopbaan bij ons mooie bedrijf. Ruim 20% van alle stagiair(e)s gaat na de studie werken bij het stagebedrijf.

Wij bieden twee soorten stages aan: afstudeerstages (onderzoeksstages) en meeloopstages. Voor al onze stages geldt dat je gedurende je gehele stageperiode bij Dé Vastgoedbeschermer ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut (mbo, hogeschool of universiteit). Als dit niet het geval is, kun je niet reageren op een stagevacature. Je kunt in dat geval reageren op de reguliere vacatures.

Openstaande stagevacatures

Meewerkstage Operationeel / Vastgoed

Voor de periode van 4 à 5 maanden zijn we op zoek naar een gemotiveerde meewerk stagiair(e) die ons operationele team komt versterken. Ben jij op zoek naar een leuke stage op het gebied van vastgoed en operationeel management en kun je in september beginnen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Meer informatie

Geen stage vacature en wil je toch graag bij ons stage komen lopen? Volg ons op LinkedIn en stuur ons een open sollicitatie met je motivatie en CV naar vacature@vastgoedbeschermer.nl.