Facilitair beheer

Facility Management omvat vaak alles wat niet core business is. Te vaak wordt nog de indruk gewekt dat facilitair beheer alleen maar gaat over kostenreductie. Wat Dé Vastgoedbeschermer betreft gaat het vooral over het creëren van waarde voor uw vastgoed.

Veel organisaties vinden hun imago belangrijk. Dat imago moet kloppen met de uitstraling en beleving van het pand waarin zij zich willen huisvesten. Anders doet de huisvesting afbreuk aan het gewenste imago. Als u een leegstaand pand binnenloopt, is het vooral de invloed van Facility Management die men ziet. Parkeren, schoonmaak, groenonderhoud, beveiliging etc. Alles moet op elkaar zijn afgestemd om een consistente en authentieke beleving te realiseren. Een potentiële koper of huurder moet aan uw pand een prettige gevoel overhouden.

Dé Vastgoedbeschermer werkt met diverse preferred suppliers samen om u deze extra diensten aan te kunnen bieden , zodat u zich weer kunt richten op uw core business.

Heeft u leegstaand vastgoed?

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling voor een leegstaand pand? Om het te beschermen tegen kraak en vernieling of om uw rendement hoog te houden? Met onze VastgoedScan leest u binnen 15 seconden hoe we u daarmee zouden kunnen helpen.

Doe de VastgoedScan