Werkruimte in Gorinchem

Flexibele huisvesting voor ondernemers

Vind nu jouw anti-kraak werkruimte bij Dé Vastgoedbeschermer

Ben je een (startende) ondernemer of kunstenaar op zoek naar voordelige werkruimte met flexibele contracten in Gorinchem? Bij Dé Vastgoedbeschermer ben je aan het juiste adres. Wij bieden direct beschikbare werkruimtes, bedrijfsruimtes, (schoon)atelierruimtes en winkelruimtes door heel Nederland op basis van antikraak. Hier regel je moeiteloos jouw fotostudio, atelier of expositieruimte. Antikraak betekent tijdelijk ondernemen in leegstaande panden, waarbij de maandelijkse kosten aanzienlijk lager zijn dan bij commerciële huurruimtes. Via ons kun je betaalbaar ondernemen in unieke panden zoals een villa, klooster, kerk, schoolgebouw of kantoorpand. Ontdek hier jouw toekomstige kantoorruimte, werkruimte of atelierruimte.

Actuele Werkruimtes Gorinchem

Werkruimte beschikbaar in

Gorinchem

Gorinchem
€ 291,50 per maand
Bedrijventerrein
Bekijk deze Werkruimte
vorige
volgende

Zit jouw werkruimte er nog niet tussen?

Niet getreurd! Je kunt je bij ons gratis inschrijven, zodat je als eerste op de hoogte bent van ons aanbod en sneller kunt reageren op een passende werkruimte in Gorinchem.

Gratis inschrijven

ANTIKRAAK WERKRUIMTE IN GORINCHEM

Dé Vastgoedbeschermer heeft dagelijks wisselend aanbod van goedkope werkruimte in heel Nederland, vaak op basis van antikraak en beschikbaar op korte termijn. Ontvang toegang tot onze actuele aanbiedingen en zorg dat je geen kans mist om snel en betaalbaar een geschikte werkruimte te bemachtigen. Meld je nu gratis aan en neem direct de eerste stap naar jouw ideale antikraak werkplek in Gorinchem. Of reageer direct op een pand. We zoeken mensen die flexibel zijn en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Onze selectieprocedure is snel maar uitgebreid, waarbij we kandidaten zoeken die het pand het beste kunnen beschermen.

Zit jouw antikraak kantoor die je zoekt er nog niet tussen? Schrijf je dan nu gratis in, zodat je sneller kunt reageren op ons aanbod.

Inschrijven voor werkruimte

Antikraak via Dé Vastgoedbeschermer

 1. Geen inschrijfkosten
 2. Direct reageren op actueel aanbod
 3. Betaalbare werkruimte
 4. Flexibele contracten en opzegtermijnen
 5. Werkruimte door heel Nederland
 6. Vaak veel werkoppervlakte of grote ruimte
 7. Online wijzigingen doorgeven
 8. Blijf Up-to-date door de nieuwsbrief

ANTIKRAAK WERKRUIMTE VIA DÉ VASTGOEDBESCHERMER

WAT HOUDT ANTIKRAAK PRECIES IN?

Anti-kraak is een uitdrukking voor tijdelijk ondernemen in leegstaande panden die wachten op een andere bestemming. Het gaat hier vaak om tijdelijke overeenkomsten bij het betrekken van het pand. Daarbij wordt een opzegtermijn voor beide partijen van 28 dagen aangehouden. Door jouw aanwezigheid bescherm je het pand tegen leegstandsrisico’s zoals kraak, vandalisme en verpaupering. Daar staat tegenover dat je goedkoop een bedrijfsruimte, kantoorruimte of een atelierruimte ter beschikking hebt. Dat kan dikwijls in bijzondere panden zoals een villa, kerk, schoolgebouw monumentaal pand of modern kantoorpand.

Andere pagina’s over antikraak

Bij ons ben je aan het goede adres als je meer wilt weten over antikraak. Dé Vastgoedbeschermer is specialist in het tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en herstructureringsprojecten.

Werkruimtes in het centrum van Enschede
Antikraak Kantoorruimte De Hoeksteen in Aalsmeer
Kantoorpand in Gouda
Werkruimte in Tilburg
Antikraak werkruimte Utrecht
Antikraak werkruimte Gorinchem
Unieke werkruimte school Veenendaal
Werkruimtes bedrijventerrein “De Brand” Den Bosch

Antikraak

Kantoorruimte in Gorinchem

Wil je je direct huisvesten in een anti-kraak pand? Hier ontdek je jouw toekomstige werkruimte, bedrijfsruimte en atelier- of expositieruimte. Bij ons kun je voordelig ondernemen in unieke panden, zoals een villa, klooster, kerk, schoolgebouw of kantoorpand in Gorinchem.

Bekijk alle werkruimtes

TIJDELIJKE WERKRUIMTE GORINCHEM

Bekijk de mogelijkheden van tijdelijke kantoorruimtes in Gorinchem! Of je nu als startende ondernemer flexibel wilt werken of als gevestigd bedrijf behoefte hebt aan een tijdelijke supergave werkplek aan bijvoorbeeld het water, wij bieden de oplossing. Onze tijdelijke kantoorruimtes in Gorinchem stellen je in staat om direct aan de slag te gaan in een professionele omgeving, zonder langdurige verplichtingen. Geniet van de voordelen van een inspirerende werkplek in het bruisende Gorinchem. Flexibiliteit, betaalbaarheid en een gunstige locatie komen samen in onze aanbiedingen voor tijdelijke kantoorruimtes. Deel je ook nog eens graag een sociaal maatschappelijke betrokkenheid met jouw bedrijf in de gemeente? Dan is werken in een antikraakpand iets voor jou.

ANTI-KRAAK KANTOORRUIMTE UITGELEGD

Overweeg je een antikraak kantoorruimte? Dé Vastgoedbeschermer is dé ideale partner voor iedereen die zich bezighoudt met antikraak huisvesting. Deze vorm van onderdak is speciaal geschikt voor personen die op zoek zijn naar een kantoorruimte op unieke locaties of voor beginnende ondernemers. Bij Dé Vastgoedbeschermer bieden we betaalbare antikraakpanden verspreid over heel Nederland, waaronder in Gorinchem. Ontdek de mogelijkheden van antikraak kantoorruimte en realiseer een flexibele en kostenefficiënte werkomgeving die op korte termijn beschikbaar is.

Terug naar het actuele aanbod werkruimtes in Gorinchem

Ervaringen van ondernemers 

Hoe voelt het om een leegstaand pand te beschermen? Wat wordt er van je verwacht? Of het nu gaat om kantoorruimte of atelierruimte, midden in de stad of aan de snelweg. Deze ondernemers vertellen over hun ervaringen en stippen de belangrijkste voor- en nadelen aan. Klik op de foto van de ondernemer om zijn/haar verhaal te lezen.

 • Ondernemen in monumentale kantoorvilla
  AIM Architects in Music & New Media Relations

  Wij hebben vrijheid en ruimte!

  Lees verder
 • Aparte ruimtes voor kantoor en spreekkamer
  Wim Visser Automatiseringen

  De goede service en prettige samenwerking maken het een ideale formule.

  Lees verder
 • Een representatief kantoor in een statig pand
  Dennis Stevens Sport & Marketing

  Nadat we hadden besloten een werkplek te willen zoeken, is deze locatie in een week tijd geregeld. Ik werk nu vanuit een prachtig statig pand […]

  Lees verder
 • Kantoorpand als atelier voor een kunstenaar
  Kunstenaar Ton Pret

  Als starter kun je je geen betere uitgangspositie bedenken.

  Lees verder
 • Prachtige kantoorruimte in Amsterdam
  The Green Door Company

  Het pand is echt een dikke 10+

  Lees verder
 • Grote kantoorruimte op centrale plek
  HockeyXperts

  Zoveel leegstand op toplocaties is echt zonde.

  Lees verder