Werkruimte in Utrecht

Flexibele huisvesting voor ondernemers

Regel nu jouw antikraak werkruimte

Ben jij een (startende) ondernemer of kunstenaar op zoek naar betaalbare werkruimte met flexibele contracten in Utrecht? Dan ben je bij Dé Vastgoedbeschermer aan het juiste adres. Wij bieden direct werkruimte, bedrijfsruimte, atelierruimte en winkelruimte in heel Nederland op basis van antikraak. Zo regel je eenvoudig jouw fotostudio, atelier of expositieruimte. Antikraak betekent tijdelijk ondernemen in leegstaande panden, waarbij de maandlasten aanzienlijk lager zijn dan bij commerciële huurruimtes. Via ons kun je betaalbaar ondernemen in bijzondere panden zoals een villa, klooster, kerk, schoolgebouw of kantoorpand. Hier vind je jouw toekomstige kantoorruimte, werkruimte of atelierruimte.

Actuele Werkruimtes Utrecht

Werkruimte beschikbaar in

Utrecht

Utrecht
€ 291,50 per maand
Bedrijventerrein
Bekijk deze Werkruimte
vorige
volgende

Zit jouw werkruimte in Utrecht er nog niet tussen?

Niet getreurd! Je kunt je bij ons gratis inschrijven, zodat je als eerste op de hoogte bent van ons aanbod en sneller kunt reageren op passende werkruimte in Utrecht.

Kosteloos inschrijven op werkruimtes

ANTIKRAAK WERKRUIMTE IN UTRECHT

Dé Vastgoedbeschermer heeft dagelijks wisselend aanbod van goedkope werkruimte in heel Nederland, vaak op basis van antikraak en beschikbaar op korte termijn. Wil jij in aanmerking komen voor antikraak werkruimte in Utrecht? Schrijf je dan gratis in of reageer direct op een pand. We zoeken mensen die flexibel zijn en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Onze selectieprocedure is snel maar uitgebreid, waarbij we kandidaten zoeken die het pand het beste kunnen beschermen.

Zit de antikraak werkruimte die je zoekt er nog niet tussen? Schrijf je dan nu gratis in, zodat je sneller kunt reageren op ons aanbod.

Inschrijven voor werkruimte

Antikraak via Dé Vastgoedbeschermer

 1. Geen inschrijfkosten
 2. Direct reageren op actueel aanbod in Utrecht
 3. Betaalbare werkruimtes in Utrecht
 4. Flexibele contracten en opzegtermijnen
 5. Werkruimte door heel Nederland
 6. Vaak veel werkoppervlakte of grote ruimte
 7. Online wijzigingen doorgeven
 8. Up-to-date door nieuwsbrief

Antikraak werkruimte in utrecht via dé Vastgoedbeschermer

In Utrecht biedt antikraak ondernemen een unieke kans voor ondernemers, kunstenaars en freelancers die op zoek zijn naar betaalbare werkruimtes. Antikraak staat voor het tijdelijk gebruik maken van leegstaande panden die in afwachting zijn van een nieuwe bestemming. Deze formule is ideaal voor wie flexibel is en op zoek is naar een niet-alledaagse werkplek tegen een gunstig tarief.

Door een antikraak werkruimte in Utrecht te betrekken, draag je bij aan de bescherming van het pand. Jouw aanwezigheid helpt leegstandsrisico’s zoals kraak, vandalisme en verpaupering te voorkomen. In ruil daarvoor krijg je de kans om tegen lage kosten een unieke werkplek te bemachtigen. Of het nu gaat om een historisch monument, een voormalige school of een modern kantoorpand, Utrecht biedt een breed scala aan bijzondere locaties voor jouw onderneming.

Werkruimtes in de omgeving van Utrecht

Op zoek naar de perfecte werkruimte in Utrecht? Wij helpen je graag verder. Hoewel Utrecht een bruisend centrum is met diverse mogelijkheden voor ondernemers en creatievelingen, kan het voorkomen dat je niet direct vindt wat je zoekt. Geen zorgen! Naast ons aanbod in Utrecht zelf, nodigen we je uit om ook de mogelijkheden in de omliggende steden te verkennen.

Werkruimte in Utrecht
Werkruimte in Gorinchem
Werkruimte in Veenendaal

Of bekijk al onze werkruimtes

Atelierruimte in Utrecht

Wil je direct aan de slag met anti-kraak ondernemen? Hier ontdek je jouw toekomstige werkruimte, bedrijfsruimte en atelier- of expositieruimte. Bij ons kun je voordelig ondernemen in unieke panden, zoals een villa, klooster, kerk, schoolgebouw of kantoorpand in Utrecht.

 

TIJDELIJKE KANTOORRUIMTE UTRECHT

Ontdek de mogelijkheden van tijdelijke kantoorruimte in Utrecht! Of je nu als startende ondernemer flexibel wilt werken of als gevestigd bedrijf behoefte hebt aan een tijdelijke supergave werkplek, wij bieden de oplossing. Onze tijdelijke kantoorruimtes in Utrecht stellen je in staat om direct aan de slag te gaan in een professionele omgeving, zonder langdurige verplichtingen. Geniet van de voordelen van een inspirerende werkplek in het bruisende Utrechtse zakendistrict. Flexibiliteit, betaalbaarheid en een gunstige locatie komen samen in onze aanbiedingen voor tijdelijke kantoorruimtes.

ANTI-KRAAK KANTOORRUIMTE UITGELEGD

Ben jij je aan het oriënteren op een anti-kraak kantoorruimte? Dé Vastgoedbeschermer is de ideale partner voor iedereen die zich oriënteert op antikraak huisvesting. Deze vorm van onderdak is bijzonder geschikt voor personen die een kantoorruimte zoeken op bijzondere locaties of beginnende ondernemers. Bij Dé Vastgoedbeschermer hebben we betaalbare antikraakpanden verspreid over heel Nederland, waaronder in Utrecht. Ontdek de mogelijkheden van antikraak kantoorruimte en creëer een flexibele en kostenefficiënte werkomgeving die op een korte termijn beschikbaar zijn.

Terug naar het actuele aanbod werkruimtes in Utrecht

Ervaringen met antikraak werken

 • Ondernemen in monumentale kantoorvilla
  AIM Architects in Music & New Media Relations

  Wij hebben vrijheid en ruimte!

  Lees verder
 • Aparte ruimtes voor kantoor en spreekkamer
  Wim Visser Automatiseringen

  De goede service en prettige samenwerking maken het een ideale formule.

  Lees verder
 • Een representatief kantoor in een statig pand
  Dennis Stevens Sport & Marketing

  Nadat we hadden besloten een werkplek te willen zoeken, is deze locatie in een week tijd geregeld. Ik werk nu vanuit een prachtig statig pand […]

  Lees verder
 • Kantoorpand als atelier voor een kunstenaar
  Kunstenaar Ton Pret

  Als starter kun je je geen betere uitgangspositie bedenken.

  Lees verder
 • Prachtige kantoorruimte in Amsterdam
  The Green Door Company

  Het pand is echt een dikke 10+

  Lees verder
 • Grote kantoorruimte op centrale plek
  HockeyXperts

  Zoveel leegstand op toplocaties is echt zonde.

  Lees verder